Xeon X3440 OC yapmak

baranxozdemir

Kilopat
Daha fazla  
Intel Xeon X3440 işlemcim ve Snowman M.200 soğutucum var. Bu işlemciyi ve soğutucuyu internette çok övüyorlar diye aldım ve bugün elime geçti. Bu işlemci ve soğutucu ile 3.6GHz'lere kadar rahat bir şekilde kullandıklarını okudum. Ben de işlemcimi overclocklamak istiyorum fakat yeterli bilgiye sahip değilim, detaylı bir şekilde anlatıp yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• bilgi.png
    bilgi.png
    3,1 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleyen: Moderatör:
Intel Xeon X3440 işlemcim ve Snowman M.200 soğutucum var. Bu işlemciyi ve soğutucuyu internette çok övüyorlar diye aldım ve bugün elime geçti. Bu işlemci ve soğutucu ile 3.6GHz'lere kadar rahat bir şekilde kullandıklarını okudum. Ben de işlemcimi overclocklamak istiyorum fakat yeterli bilgiye sahip değilim, detaylı bir şekilde anlatıp yardımcı olabilir misiniz?
Biostan turbo boost kapat, bclk çarpanı 19 ayarla bclk 190 yap ram mhz sini senin ramlerine en yakın değere çek, ardından dram voltage 1.580 olsun, core voltage 1.25 den başla, ben bu ayarlarla stabil kullanıyorum, 1.25 de mavi ekran yersen bi üstünü dene, fazla ısınmadığını kontrol etmeyi unutma

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı