franzlizst Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 516 Çözümler 2 2 Ocak 2022 #1 RAM 1333 MHz RAM Ekran kartı GT 730 Anakart ASUS P7H55-M LX İşlemci Xeon x3440 Xeon X3440 işlemcim ile overclock yapmak istiyorum. Nasıl bir adım izlemem gerekir? İlk defa overclock yapacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2022
Xeon X3440 işlemcim ile overclock yapmak istiyorum. Nasıl bir adım izlemem gerekir? İlk defa overclock yapacağım.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.462 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 2 Ocak 2022 #2 @actanonverba ve @Umut 77 sanırım sizin işlemcileriniz
actanonverba Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Nisan 2015 Mesajlar 5.774 Çözümler 54 3 Ocak 2022 #3 Yiğitt35 dedi: @actanonverba ve @Umut 77 sanırım sizin işlemcileriniz Genişletmek için tıkla... Üzerine 3.kez sistem değiştirdim franzlizst dedi: Xeon X3440 işlemcim ile overclock yapmak istiyorum. Nasıl bir adım izlemem gerekir? İlk defa overclock yapacağım. Genişletmek için tıkla... Öncelikle sağlam bir soğutucu lazım. Anakartınız nedir? Diğer sistem bileşenleri ayrıntısı ile nedir? Neden OC yapıyorsunuz? Cevaplar sonucunda yanıtlayabilirim.
Yiğitt35 dedi: @actanonverba ve @Umut 77 sanırım sizin işlemcileriniz Genişletmek için tıkla... Üzerine 3.kez sistem değiştirdim franzlizst dedi: Xeon X3440 işlemcim ile overclock yapmak istiyorum. Nasıl bir adım izlemem gerekir? İlk defa overclock yapacağım. Genişletmek için tıkla... Öncelikle sağlam bir soğutucu lazım. Anakartınız nedir? Diğer sistem bileşenleri ayrıntısı ile nedir? Neden OC yapıyorsunuz? Cevaplar sonucunda yanıtlayabilirim.
franzlizst Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 516 Çözümler 2 3 Ocak 2022 #4 actanonverba dedi: Üzerine 3.kez sistem değiştirdim Öncelikle sağlam bir soğutucu lazım. Anakartınız nedir? Diğer sistem bileşenleri ayrıntısı ile nedir? Neden OC yapıyorsunuz? Cevaplar sonucunda yanıtlayabilirim. Genişletmek için tıkla... Soğutucum: Gametech HD2.4 Rainbow 4X bakır kule tipli soğutucu. Anakartım: ASUS P7H55-M LX. OC yapmamın nedeni işlemci hızını arttırıp daha fazla performans almak istemem.
actanonverba dedi: Üzerine 3.kez sistem değiştirdim Öncelikle sağlam bir soğutucu lazım. Anakartınız nedir? Diğer sistem bileşenleri ayrıntısı ile nedir? Neden OC yapıyorsunuz? Cevaplar sonucunda yanıtlayabilirim. Genişletmek için tıkla... Soğutucum: Gametech HD2.4 Rainbow 4X bakır kule tipli soğutucu. Anakartım: ASUS P7H55-M LX. OC yapmamın nedeni işlemci hızını arttırıp daha fazla performans almak istemem.
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.462 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 3 Ocak 2022 #5 actanonverba dedi: Üzerine 3.kez sistem değiştirdim Genişletmek için tıkla... Hadi ya @Umut 77 hocam hâlâ daha kullanıyor diye biliyorum ama Sizi ıskaladık
actanonverba dedi: Üzerine 3.kez sistem değiştirdim Genişletmek için tıkla... Hadi ya @Umut 77 hocam hâlâ daha kullanıyor diye biliyorum ama Sizi ıskaladık
FarqueS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2018 Mesajlar 1.322 Çözümler 1 Yer İstanbul 3 Ocak 2022 #6 X3440'ın overclock uyla alakalı çok video var YouTube'da. Aratırsanız detaylı anlatılmış Türkçe içerikler de var YouTube'a bakabilirsiniz.
X3440'ın overclock uyla alakalı çok video var YouTube'da. Aratırsanız detaylı anlatılmış Türkçe içerikler de var YouTube'a bakabilirsiniz.