Xeon X3440 + P55-US3l rev 2.0 OC voltaj değerleri nasıl olmalı?

yusufkaplan54

Decapat
Arkadaşlar hepinize merhabalar. Uzun süre uğraştıktan sonra stabiliteyi elde ettigimi düşünüyorum. 1.250 v 3.8 GHz 19x190 Turbo Boost kapalı şekilde kullanıyorum. Cinebench 23 66 derece Max. OCCT 10 dakika Max 71 derece. Yaklaşık 1 haftadir stabiliteyi elde etmek için uğraşıyorum. Yalnız aklımda tek soru işareti voltaj değeri bu kadar düşük yapan bulamadım internette. 1 haftalık kullanımda herhangi bir mavi ekran almadım. Sıcaklık değerlerini not ettim sizlerle paylaşıyorum. Sizce bu voltajla devam edilmeli mi?
Sistem.
X3440.
P55-US3l
FSP 500W 85+ PSU.
RX 470 Nitro.
2x4 1600 1 X 8 1333 Corsair RAM.
Snowman X6 kule tipi soğutucu.

Dosya Ekleri

• voltaj.jpg
    voltaj.jpg
    142 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer herhangi bir sorun yoksa aynen bu şekilde devam edebilirsiniz. İyi değerler yakalamışsınız, sıkı denemelerinizin yanı sıra şanlısınız da. T6 Ultra soğutucu ve Asus P7H55 anakart ile 3.76 GHz 1.38V anca stabil kullanabiliyorum. Benim dezavantajım H55 anakartımın olması.

Eğer herhangi bir sorun yoksa aynen bu şekilde devam edebilirsiniz. İyi değerler yakalamışsınız, sıkı denemelerinizin yanı sıra şanlısınız da. T6 Ultra soğutucu ve Asus P7H55 anakart ile 3.76 GHz 1.38V anca stabil kullanabiliyorum. Benim dezavantajım H55 anakartımın olması.
1.38 de aldığınız sıcaklıklar nelerdir ? Çünkü fotoğrafta attığım gibi 1.325 den sonraki sıcaklık değerleri çok yüksek geliyor bana. stabil çalışması öncelik farkındayım ama bir işlemcinin 70 derecenin yukarısına gönlüm el vermiyor açıkçası

1.38 de aldığınız sıcaklıklar nelerdir ? Çünkü fotoğrafta attığım gibi 1.325 den sonraki sıcaklık değerleri çok yüksek geliyor bana. stabil çalışması öncelik farkındayım ama bir işlemcinin 70 derecenin yukarısına gönlüm el vermiyor açıkçası
Benchmarkta fırlayıp gidiyor fakat oyunlarda 70 dereceyi geçtiğini görmedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı