Xeon X3440 RX 550 sistemde CS:GO kasıyor

denizcetinkaya

Hectopat
Yer
Ordu
Daha fazla  
Xeon X3440 işlemci taktım termal macunu yok, CS:GO'da deneyeyim dedim 20-30 FPS. Çok kasıyor, acaba termal macun olmadıgı icin mi? Eğer öyleyse gidip termal macun alacagım yarın, ekran kartım RX 550.

Son düzenleyen: Moderatör:
Termal macun olmadığı için fazla ısınıyor ve kendisi kısıyor. Zaten böyle kullanmak saçmalık. Size önerim Teknobiyotik veya Amazon gibi yerlerden MX4 termal macununu alıp güzelce sürün.

Termal macun olmadığı için fazla ısınıyor ve kendisi kısıyor. Zaten böyle kullanmak saçmalık. Size önerim Teknobiyotik veya Amazon gibi yerlerden MX4 trmal macununu alıp güzelce sürün.
biliyorum yeni taktıgım icin denemek istedim böyle bir seyle karşılaştım termal macundan sonra düzelir mi?

@denizcetinkaya, dediğim gibi direkt alıp takarsanız soğutma yetersiz olacağı için ısınıyor ve frekansını vs. kısıyordur. Düzelecektir çok büyük ihtimal. İşlemci 90 derece ve üstüne çıkmaya başladığında sıkıntı olur ve sistem kendini kapatır. Ayrıca o işlemciye giriş seviyesi olarak Snowman M200 CPU soğutucu alın.

Son düzenleme:
AIDA64, HWMonitor, MSI afterbunner gibi uygulamalarda CPU sıcaklığını öğrenebilirsiniz. Throttle yapmıyorsa ve sıcaklık ideal değerdeyse termal macunun değişmesinin anlamı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…