Sedatif
Kilopat
- Makaleler
- 1
Merhaba arkadaşlar, ben yaklaşık 1 1.5 yıl önce bütçem bayağı düşük olduğu için Xeon X3440'lı bir sistem aldım. Yaklaşık 2300 2500 tutmuştu, Xeon X3440 Intel H55 anakart. Gigabyte RX 570 500Watt 80Bronze PSU, sıfır Zalman kasa sıfır. SSD sıfır kule tipi soğutucu 12 GB 1600 MHz RAM ile kullanmaya başladım. Öncelikle şu dropcu arkadaşları dinlemenize gerek yok ki zaten drop falan yok. 3 arkadaşımada toplamıştım fiyatının en iyisi zaten 70 TL falan. Şu an ama ben CS:GO Ultra'da 200 250 FPS oynuyorum, GTA 5 Ultra'da story de MSAA kapalı tabii 90 100 FPS alıyorum ama Online girince 30 35 FPS falan oynuyorum. İşlemcinin tekli performansı şu anki oyunlara yetmiyor. Maalesef Steam PUBG'de aynı şekilde orta yüksek karışık 80 90 FPS alıyorum ama insan veya evlerin olduğu yerde çok darboğaz yapıyor.
Ayda bir OC'den dolayı çökme vs oluyor, SSD 250 Mbps üstüne çıkmıyor. RAM'ler 1600 MHz üstüne ve 16 GB üstüne çıkmıyor ve işlemci güzel soğutucunuz yoksa ısınıyor .3.8'de kullanıyor 130 Watt güç tüketimi yapıyor, kısacası hala almayı düşünen arkadaşlar ben sadece CS:GO oynayacağım. Renderla çok işim yok arada darboğaz olsa da olur diyorsanız alabilirsiniz ama ben şu an kurtulmaya çalışıyorum. En kısa sürede Ryzen'a geçeceğim 2700X özellikle almayı düşünüyorum. Geleceğe dönük olduğundan benim yaşadıklarımı yaşamayın diye detaylı bir şekilde yazdım. Biraz daha bekleyip güncel sistem alın lütfen.
Ayda bir OC'den dolayı çökme vs oluyor, SSD 250 Mbps üstüne çıkmıyor. RAM'ler 1600 MHz üstüne ve 16 GB üstüne çıkmıyor ve işlemci güzel soğutucunuz yoksa ısınıyor .3.8'de kullanıyor 130 Watt güç tüketimi yapıyor, kısacası hala almayı düşünen arkadaşlar ben sadece CS:GO oynayacağım. Renderla çok işim yok arada darboğaz olsa da olur diyorsanız alabilirsiniz ama ben şu an kurtulmaya çalışıyorum. En kısa sürede Ryzen'a geçeceğim 2700X özellikle almayı düşünüyorum. Geleceğe dönük olduğundan benim yaşadıklarımı yaşamayın diye detaylı bir şekilde yazdım. Biraz daha bekleyip güncel sistem alın lütfen.