Xeon X3440 sistem nasıl bir performans verir?

obbaWoo

Zeptopat
Daha fazla  
Xeon işlemci almayı düşünüyorum öğrenciyim. 160 -170TL param var. i5 650 işlemcim var hiç memnun değilim ekran kartım yeterli ama işlemcim çok kötü. Xeon X3440 işlemci sizce alınır mı? Oynadığım oyunlar;

Counter-Strike: Global offensive.

Valorant.

DotA2.

Garry's Mod ( Single Player değil Online roleplay sunucularında oynuyorum. Aşırı fazla eklenti var çok işlemci gerekiyor.)

Arada bir Minecraft. Onda bir sıkıntım yok zaten.

Xeon X3440 - AMD Radeon HD 7970 3GB - H57m USB 3

Son düzenleyen: Moderatör:
Xeon işlemci almayı düşünüyorum öğrenciyim. 160 -170TL param var. i5 650 işlemcim var hiç memnun değilim ekran kartım yeterli ama işlemcim çok kötü. Xeon X3440 işlemci sizce alınır mı? Oynadığım oyunlar;

Counter-Strike: Global offensive.

Valorant.

DotA2.

Garry's Mod ( Single Player değil Online roleplay sunucularında oynuyorum. Aşırı fazla eklenti var çok işlemci gerekiyor.)

Arada bir Minecraft. Onda bir sıkıntım yok zaten.

Xeon X3440 - AMD Radeon HD 7970 3GB - H57m USB 3
OC yapmayacaksanız çok işinize yaramaz. Ama eğer OC yaparsanız içinize yarar. Minecraftta küçük droplar girebilir o da belki. Öyle olursa Chunkları düşürürsünüz. Garry's Mod kaldırır mı bilmiyorum.

Overclock yapmak için bir bilgi gerekiyor mu? yoksa Frekans Tv ya da Donanım arşivi izleyerek yapabilir miyim
OC yapmayacaksanız çok işinize yaramaz. Ama eğer OC yaparsanız içinize yarar. Minecraftta küçük droplar girebilir o da belki. Öyle olursa Chunkları düşürürsünüz. Garry's Mod kaldırır mı bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı