L Lefrazen Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #11 ElonMuskk dedi: PSU yeter ama işlemciye overclock yapman gerek. Genişletmek için tıkla... Yapacağim ama Nasil yapildiğini bilmiyorum Anakart ve ekran kartini halledersem yapmayi oğrenirim
ElonMuskk dedi: PSU yeter ama işlemciye overclock yapman gerek. Genişletmek için tıkla... Yapacağim ama Nasil yapildiğini bilmiyorum Anakart ve ekran kartini halledersem yapmayi oğrenirim
ElonMuskk Hectopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #12 Lefrazen dedi: Yapacağim ama nasıl yapildiğini bilmiyorum anakart ve ekran kartini halledersem yapmayi oğrenirim. Genişletmek için tıkla... Overclock bir tık riskli bir iş. Yanınızda overclock yapmayı bilen biri olursa daha iyi olur.
Lefrazen dedi: Yapacağim ama nasıl yapildiğini bilmiyorum anakart ve ekran kartini halledersem yapmayi oğrenirim. Genişletmek için tıkla... Overclock bir tık riskli bir iş. Yanınızda overclock yapmayı bilen biri olursa daha iyi olur.