E eefeozer Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #1 RAM 8 Ekran kartı gtx 1050ti Anakart intel h55 İşlemci xeon x3440 Merhaba Xeon X3440 işlemcime overclock yapmak istiyorum BIOS'a giriyorum fakat overclock yapacağım şeylere erişim sağlayamıyorum, tıklayamıyorum yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri image.jpg 99,4 KB · Görüntüleme: 24 image.jpg 79,2 KB · Görüntüleme: 23 image.jpg 106,2 KB · Görüntüleme: 24 image.jpg 72,2 KB · Görüntüleme: 23
Merhaba Xeon X3440 işlemcime overclock yapmak istiyorum BIOS'a giriyorum fakat overclock yapacağım şeylere erişim sağlayamıyorum, tıklayamıyorum yardımcı olur musunuz?
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.418 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #2 Anakartın ne? "Advanced BIOS Features" sekmesini atar mısın?
E eefeozer Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #3 Revainer dedi: Anakartın ne? "Advanced BIOS Features" sekmesini atar mısın? Genişletmek için tıkla... intel h55 Dosya Ekleri image.jpg 88,6 KB · Görüntüleme: 20
Revainer dedi: Anakartın ne? "Advanced BIOS Features" sekmesini atar mısın? Genişletmek için tıkla... intel h55
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.418 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #4 eefeozer dedi: intel h55 Genişletmek için tıkla... Hedefin kaç GHz ve stok fan mı kullanıyorsun? "CPU Configuration" sekmesine gireceksin.
eefeozer dedi: intel h55 Genişletmek için tıkla... Hedefin kaç GHz ve stok fan mı kullanıyorsun? "CPU Configuration" sekmesine gireceksin.
E eefeozer Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #5 Revainer dedi: Hedefin kaç GHz ve stok fan mı kullanıyorsun? "CPU Configuration" sekmesine gireceksin. Genişletmek için tıkla... 3 ghz idealdir hocam stok fan kullaniyorum fakat oc yapabilirsem degisecegim fanimi cpu configuration sekmesi de bu sekil nasil yapacagim? Dosya Ekleri image.jpg 103,3 KB · Görüntüleme: 17
Revainer dedi: Hedefin kaç GHz ve stok fan mı kullanıyorsun? "CPU Configuration" sekmesine gireceksin. Genişletmek için tıkla... 3 ghz idealdir hocam stok fan kullaniyorum fakat oc yapabilirsem degisecegim fanimi cpu configuration sekmesi de bu sekil nasil yapacagim?
Revainer Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.418 Çözümler 17 Yer Melankolia Müzik Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #6 eefeozer dedi: 3 ghz idealdir hocam stok fan kullaniyorum fakat oc yapabilirsem degisecegim fanimi cpu configuration sekmesi de bu sekil nasil yapacagim? Genişletmek için tıkla... Hatırladığım kadarıyla Intel kendi anakartlarına hız aşırtma özelliğini sunmuyor bu yüzden BCLK frekansını arttıramıyorsun, üzgünüm.
eefeozer dedi: 3 ghz idealdir hocam stok fan kullaniyorum fakat oc yapabilirsem degisecegim fanimi cpu configuration sekmesi de bu sekil nasil yapacagim? Genişletmek için tıkla... Hatırladığım kadarıyla Intel kendi anakartlarına hız aşırtma özelliğini sunmuyor bu yüzden BCLK frekansını arttıramıyorsun, üzgünüm.