Xeon X3440 ve RX 460 sistem toplama

Naso

Kilopat
Arkadaşlar Dying Light ve CS:GO oynamak istiyorum, sizce bu sistem nasıl? Yeni alacağım.
  • Gigabyte GA-G31M-ES2C anakart (elimde var)
  • X3440 işlemci (Aliexpress'ten alacağım)
  • RX 460 OEM (DFS bilgisayardan alacağım)
  • 1600 MHz 4 + 4 RAM
  • 120 GB SSD (elimde var)
  • 400 Watt PSU Everest marka
Anakart biraz eski ama belki overclock yapabilir miyim işlemciye?

Anakrtın eski fakat onu satıp H55 anakart alabilirsiniz. Bütceniz nedir? CS:GO en yüksekte 1080p de 117 fps alır ama Dying Light kaç fps alır bilmiyorum.

Kart güçlü fakat Stokları yenilendiğine emin misin? 2. Ele başvurman gerekebilir, benim önerim 2. El K ibareli bir işlemci, OC yapabileceğin bir anakart, 12GB RAM.

Anakart biraz değil bir hayli eski, ayrıca anakartın sitesinden şöyle bir ifade var; "2 x 1.8V DDR2 DIMM yuva ile 4 GB'a kadar bellek desteği" 4GB yukarısı bellek desteği yok sanırım, bunu da dikkate alın. Elinizdeki anakart ile o işlemciye overclock yapabileceğinizi pek düşünmüyorum.
Tavsiyem, P55 veya H55 serisi bir anakart, X3470 işlemci.

Aliexpress'ten işlemci almanızı pek önermem ama güveniyorsanız alın. Genelde tanıtım ürünü yada serviste yapılmış 2. el işlemcileri gönderiyorlar.

Mesela hangi anakart h55 veya p55 serisinden bir ucuz ve performanslı anakart ve işlemci tavsiyeniz varsa söyleyebilirsiniz

Aliexpress'ten işlemci almanızı pek önermem ama güveniyorsanız alın. Genelde tanıtım ürünü yada serviste yapılmış 2. el işlemcileri gönderiyorlar.
Aliexpress'teki Xeon işlemcilerin tamamı dünyanın herhangi bir yerindeki Xeon'lardan daha sağlıklı. Firmaların tamamı değiştirdikleri işlemcileri Çin piyasasına bırakıyor. Haliyle işlemciler bireysel kullanıcının eskitmesine göre diri durumda oluyor. Hala oyun amaçlı E5 1650 işlemciler kapış kapış gidiyor. Xeon için en güvenilir yer Aliexpress.

hem ucuz hemde satıcı güvenilir diye alıyorum zaten bu işlemci türkiye de yok diye biliyorum

Mesela hangi anakart h55 veya p55 serisinden bir ucuz ve performanslı anakart ve işlemci tavsiyeniz varsa söyleyebilirsiniz
İşlemci konusunda tavsiyem yukarıda da yazmıştım X3470 almanız, X3440 ile arasında çok az bir fiyat farkı var, ayrıca overclock potansiyeli biraz daha iyi.
Anakart olarak Asus ve Gigabyte markalarına bakabilirsiniz.

Bence H55 anakart alıp birde x3440 alın zaten x3470 en fazla 1333 mhz destekliyormuş. Ve çinden işlemci alacaksan yanında mosfet soğutucu al donanım arşivinin videosunda gösteriyor.

Kusura bakmayın ama x3440 da 1333mhz destekliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…