ozogul
Decapat
Anakart mosfet soğutucusu alınması gerek yüksek hızlarda işlemciyi sağlıklı overclocklayabilmek için.
- Anakart : GA-H55M-UD2H
- Islemci : Xeon X3440
- RAM: 2133 MHz (8*1)GB / (4*2)GB
- Ekran karti : RX 570 4G ITX / RX 580 8G (mümkünse)
- PSU : 400/500W
- Cpu soğutucu fan : Kule tipi soğutucu
Arkadaslar dusuk butceli sagdan soldan edindigim bilgilerle topladigim F/P bilgisayarina yorum istiyorum.
Daha once hic pc toplamadim. RX 580'i bu anakarta taktigimda calistirabilir miyim? Eger anakarta koblosal bi baglanti gerekiyorsa sanirim bu anakart eski bir anakart oldugundan destekleyecegini sanmiyorum. Eger desteklemez derseniz RX 570 ITX modelini almak istiyorum.
Boyle PC mi toplanir diyenler bastan bi sakinlessin, su an yeterli butcem yok ilerde islemci ve anakartimi degistirmeyi ve guncel bi sistem toplamayi dusunuyorum.
Sistemin ortalama fiyati 2000-2500 TL arasi.
Depolama olarak 480 GB SSD almak istiyorum, bu anakart destekliyor mu? Desteklemiyorsa 7200 rpm 500 GB HDD alacağım.
Merhabalar sistemi topladınmı durum nasıl? Ben sistemi toplamaya başladım h55 çipsetli bi anakart var bendede kendi sitesinde 8 gb kadar destek yazmasına rağmen suan sorunsuzca 8x2 16 gb ramle kullanıyorum ekran kartı almadım eğer topladıysan rx 580 le nasıl performans veriyo yazarsan sevinirim teşekkürler
Dosya Ekleri
Son düzenleme: