Xeon x3440'dan x3460'a Geçmek

Makaleler
3
Daha fazla  
Merhabalar, elimde H57 çipset anakart var ve bununla OC yapamıyorum maalesef. x3440 işlemcim var elimde. Her ne kadar eski işlemcime göre kat kat fazla performans verse de OC yapılmış hali kadar olmasa da idare ediyor beni. Sizce x3460'a geçmek mantıklı mı? Tek çekirdek MHz değeri yüksek olursa belki biraz daha iyi olur diye düşünüyorum ama sizce bir şey fark eder mi?

Sistemim:
  • x3440
  • 8 GB RAM
  • GTX 1050 Ti
  • H57 Anakart

Son düzenleyen: Moderatör:
Yine içimde kalmasın diye bir sorayım demiştim. O halde bu sisteme daha fazla yatırım yapmamayı düşünüyorum bi miktar para biriktirip ekran kartını tutup yeni bir sistem kurmak çok daha mantıklı olacak sanırım. Teşekkür ederim.

Edit: Diğer arkadaşlar sizlerin düşünceleri nelerdir?

Yine içimde kalmasın diye bir sorayım demiştim. O halde bu sisteme daha fazla yatırım yapmamayı düşünüyorum bi miktar para biriktirip ekran kartını tutup yeni bir sistem kurmak çok daha mantıklı olacak sanırım. Teşekkür ederim.

Edit: Diğer arkadaşlar sizlerin düşünceleri nelerdir?

senin anakartının modelı neydı benımde h57 anakartım var ama çalısıp çalısmama konusunda endişe içindeyim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı