Xeon x3440'dan x3460'a Geçmek

PSU kendim çok önce değiştirmiştim. 450 Watt'lık PSU var üzerinde şu anda 1050 Ti ekran kartı var. Yetiyor herhangi bir sorun yaşamadım.

OC'suz kullanıyorum zaten rahat bir şekilde besliyor. OC'lu hali 1080'i bile besliyor. Güçlü bir işlemci. R7 240 ne kadar güç kullanıyor bilmiyorum. Yetmediği yerde sistem kapanıp tekrar açılır. Uzun vadade PSU patlatıyor eski ekran kartımla kullanırken 2 kere PSU yedi. Eski ekran kartımda GT9600.

PSU montajı zor oldumu acaba bende değiştirmeyi düşünüyorum
Birde ben şimdi ramlari 4 2 2 kullanıyorum 3440 ile 4 artı 2 kullanacağım değilmi

Eski PSU'nuzun çıkardığınız soketleri tek tek yerine yenisininkileri takarsınız zor değil. Ben ilk 4+2+2 kullanıyordum sonra iki slot iptal olunca Xeon işlemci ile 2+2'leri satıp yerine bitane 4 GB'lık aldım. 8 GB RAM yaptım.

Çok teşekkürler alacağım işlemciyi kısa zamanda inşallah çalışır
Bu arada sizin ramlar de mi micron marka ben marka aynı olması lazım diye zor zor micron 4 gb buldum inşallah bi tane daha bulurum[emoji847]

Şuan kullandığım PSU yeter mi ki acaba HP nin kendi PSU su üstünde Max 300w yazıyor yanlış yazmıyorsam i5 650 75w x3440 95 işlemciyi taktiğimda açılmamazlik gibi bir durum olurmu?

O konu hakkında birşey diyemeyeceğim. Kimi zaman kağıt üzerindeki hesapla uymuyor çünkü. Denemeden bişey diyemeyiz. Fakat sağlıklı olması açısından değiştirmeniz en mantıklısı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…