Xeon X3470 alınır mı?

aytacakman

Hectopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/Sağlık Teknikeri
1156 pinli anakartım var hiç değiştirmeye bulaşmak istemiyorum araştırdığım kadarıyla en iyisi bu gibi.
Anakartım Foxconn H55MXV sizce iyi midir olabildiğince iyi kullanmak istiyorum lütfen bir öneri ya da mantıklı mı?

1156 sokette Core işlemciler gereksiz pahalı ve çöp. Xeon işlemcileri de kule soğutucu ile kullanman şart. X3470'i kullandım 2-3 yıl en az 4 bakırlı soğutucu istiyor. Anakartla OC yapamayacağın için işlemcinin base frekansı senin için önemli ben olsam X3470 alırdım.

450 TL'ye alınmaz yalnız o işlemci. Eldeki CPU-MOBO-RAM'i satıp 1K civarına i5 3470*4460'lı bir set almak daha mantıklı. Zaten 300 TL kule tipine masraf yapacak arkadaş en kötü ihtimalle.

Sistem değiştirmek istemiyorsa alınır. X3440'ın hep 2 katı fiyatındaydı X3470. bütçem yok derse X3440 alsın 200₺ o. En iyisini sorduğu için X3470 dedim. X3480 de var ancak aşırı pahalı o hiç alınmaz.

450 liraya hiçbir şekilde alınmaz, para israfı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
(1.48)
Şu videoya bir bakar mısınız X3440 kullanıyor stok fan uygun diyor.

Bizzat kendim kullandım, 4 bakır borulu kule tipi ile zor soğutuyordum o işlemciyi. Denemek size kalmış hocam, isterseniz deneyin. Youtube'a bir ara video yüklemiştim X3440 ile alakalı bulursam atayım size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…