manThK Femtopat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #1 GT 1030 Xeon X3470 8 GB RAM
Ruindry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.470 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Mayıs 2024 #2 60-80 arası verir 1080p lowda. İşlemci 2009 yılı çıkışlı. Artı 0 Eksi
Akif9748 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 4.640 Makaleler 18 Çözümler 58 17 Mayıs 2024 #3 Akıcı oynatacaktır. 1080P low ayarlarda 100 FPS üstü verir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buraya bakabilirsiniz. Bellek dışında yakın konfigurasyonlarınız. @Ruindry işlemci eski fakat güçlü bir işlemci. 4C 8T olduğu için pek çok oyunda sorun yaşamaz. Artı 0 Eksi
Akıcı oynatacaktır. 1080P low ayarlarda 100 FPS üstü verir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buraya bakabilirsiniz. Bellek dışında yakın konfigurasyonlarınız. @Ruindry işlemci eski fakat güçlü bir işlemci. 4C 8T olduğu için pek çok oyunda sorun yaşamaz.
Ruindry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2019 Mesajlar 2.470 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Mayıs 2024 #4 Akif9748 dedi: Akıcı oynatacaktır. 1080p Low ayarlarda 100 FPS üstü verir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buraya bakabilirsiniz. Bellek dışında yakın konfigurasyonlarınız. @Ruindry işlemci eski fakat güçlü bir işlemci. 4C 8t olduğu için pek çok oyunda sorun yaşamaz. Genişletmek için tıkla... Evet bende yeni fark ettim 100-120 arası Low'da rahat alır. X serisi eski diye bakmadan yazdıydım. Artı 0 Eksi
Akif9748 dedi: Akıcı oynatacaktır. 1080p Low ayarlarda 100 FPS üstü verir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buraya bakabilirsiniz. Bellek dışında yakın konfigurasyonlarınız. @Ruindry işlemci eski fakat güçlü bir işlemci. 4C 8t olduğu için pek çok oyunda sorun yaşamaz. Genişletmek için tıkla... Evet bende yeni fark ettim 100-120 arası Low'da rahat alır. X serisi eski diye bakmadan yazdıydım.
Talha_3859 Decipat Katılım 19 Şubat 2024 Mesajlar 593 Çözümler 10 17 Mayıs 2024 #5 Akif9748 dedi: Akıcı oynatacaktır. 1080p Low ayarlarda 100 FPS üstü verir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buraya bakabilirsiniz. Bellek dışında yakın konfigurasyonlarınız. @Ruindry işlemci eski fakat güçlü bir işlemci. 4C 8t olduğu için pek çok oyunda sorun yaşamaz. Genişletmek için tıkla... i3 10100 yakın bayağı. Artı 0 Eksi
Akif9748 dedi: Akıcı oynatacaktır. 1080p Low ayarlarda 100 FPS üstü verir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buraya bakabilirsiniz. Bellek dışında yakın konfigurasyonlarınız. @Ruindry işlemci eski fakat güçlü bir işlemci. 4C 8t olduğu için pek çok oyunda sorun yaşamaz. Genişletmek için tıkla... i3 10100 yakın bayağı.
KS KS manThK Femtopat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2024 #6 Ruindry dedi: Evet bende yeni fark ettim 100-120 arası Low'da rahat alır. X serisi eski diye bakmadan yazdıydım. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim Akif9748 dedi: Akıcı oynatacaktır. 1080P low ayarlarda 100 FPS üstü verir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buraya bakabilirsiniz. Bellek dışında yakın konfigurasyonlarınız. @Ruindry işlemci eski fakat güçlü bir işlemci. 4C 8T olduğu için pek çok oyunda sorun yaşamaz. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Ruindry dedi: Evet bende yeni fark ettim 100-120 arası Low'da rahat alır. X serisi eski diye bakmadan yazdıydım. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim Akif9748 dedi: Akıcı oynatacaktır. 1080P low ayarlarda 100 FPS üstü verir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buraya bakabilirsiniz. Bellek dışında yakın konfigurasyonlarınız. @Ruindry işlemci eski fakat güçlü bir işlemci. 4C 8T olduğu için pek çok oyunda sorun yaşamaz. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim