KemalTr0 Decapat Katılım 12 Mayıs 2019 Mesajlar 48 15 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar PC yarın geliyor Aliexpress'ten, 4 ısın borulu RGB bir hava soğutma aldım ancak daha gelmedi. Ben de o gelene kadar Türkiye’den Deep Cool CK-11508 aldım. Anakartım da ASUS P7H55-M LX anakartı, yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Temmuz 2019
Arkadaşlar PC yarın geliyor Aliexpress'ten, 4 ısın borulu RGB bir hava soğutma aldım ancak daha gelmedi. Ben de o gelene kadar Türkiye’den Deep Cool CK-11508 aldım. Anakartım da ASUS P7H55-M LX anakartı, yardım edebilir misiniz?
Feath Decipat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 1.169 Çözümler 2 15 Temmuz 2019 #2 Buyur Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Buyur Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et