Xeon X5450 3.3 Ghz işlemci için ekran kartı tavsiyesi

KeLGamer

Hectopat
Daha fazla  
Xeon X5450 işlemcim 3.3 GHz'de çalışıyor şu an voltajsız overclock yapıp biraz yükselttim.
Sistemimde
500 Watt PSU
DDR3 8 GB RAM var. Ekran kartı almak istiyorum ama ne alacağım konusunda çok kararsızım. Oyun olarak sadece CS:GO oynuyorum. Aklımdaki kartlar GTX 960 veya RX 570, sizce bu kartlart sistemde sorun yaratır mı dar boğaz olur mu? Aklımda RX 460'da var.
Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 960 ile bir süre kullanmıştım. İşlemci gereken oyunlarda haliyle darboğaz oluyor. (Xeon 5460 3.80 GHz)

Sadece CSGO oynuyorsan ve ekranin 144HZ degil ise RX 460 sorun cikartmaz.

Sadece CSGO oynuyorsan ve ekranin 144HZ degil ise RX 460 sorun cikartmaz.
Monitörüm 1920-1080 144Hz
GTX 960 ile bir süre kullanmıştım. İşlemci gereken oyunlarda haliyle darboğaz oluyor. (Xeon 5460 3.80 GHz)
Peki oluşan darboğaz çok fark ediyor mu oyun içinde
750ti veya GTX 950 bence alınabilecek en iyi kartlardan. Sistem de ancak bu kartları besleyebilir.
Gtx750ti bir süre kullandım gayet iyi performans aldım ama artık yetersiz gelmeye başladı, bende merak ediyorum sınırları ne kadar zorlayabilirim bu işlemci ile

Son düzenleme:
CS:GO işlemci odaklı bir oyun o yüzden 750ti bile o işlemciye darboğaz yapabilir. Diğer oyunlarda da ucu ucuna besler. Sınırların sonuna gelmişsiniz sanırım

Direk FPS olarak farkediyor. Ekran kartının bir kısmını hiç kulanamıyorsun bu sebeple. (Bazı oyunlarda)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…