Xeon X5450 ve HD 6870 sistem nasıl?

Merhaba arkadaşlar ben uygun fiyata bir sistem toplamak istiyorum. Benim aklımda şöyle bir sistem var sizce bu sistem oyunlarda nasıl performans verir? Birde bu 400 Watt PSU bu sisteme yeter mi?
  • İntel Xeon X5450 12M Önbellek, 3.00 GHz, 1333 MHz FSB
  • Asus P5KPL-AM SE
  • 6 GB 800 MHz RAM
  • Sapphire HD 6870 GDDR5 1GB 256-Bit DX11
  • 400 Watt PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
bütçeniz nedir ? bütçeyi arttırıp ekran kartını gt 1030 veya gtx 750 ti yapmalısınız ram de 1333 mhz frekansında olsa iyi olur en az 8 gb olmalı tabi bütçenize göre bu sistemi toplayıp sonradan eklemeler de yapılabilir :D

bütçeniz nedir ? bütçeyi arttırıp ekran kartını gt 1030 veya gtx 750 ti yapmalısınız ram de 1333 mhz frekansında olsa iyi olur en az 8 gb olmalı tabi bütçenize göre bu sistemi toplayıp sonradan eklemeler de yapılabilir :D
Tavsiyen için teşekkür ederim ama alacağım anakart DDR2 destekliyor. Benim size sorum bu sistem oyunlarda nasıl performans verir?

Tavsiyen için teşekkür ederim ama alacağım anakart DDR2 destekliyor. Benim size sorum bu sistem oyunlarda nasıl performans verir?
oynuyacağınız oyunlara bağlı olarak değişkenlik gösterir yüksek grafikli oyunlarda genelde low medium ayarlarında 1080 p çözünürlüğünde oyuna göre değişkenlik gösterip 25 30 fp civarları oynarsınız 720p olarak daha yüksek fps alırsınız

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı