Xeon X5460 G41T-M7 v1.1 açılmıyor

Barış Akyol

Centipat
Xeon X5460 satın aldım. Eski işlemcim Pentium(r) Dual-Core E6500 Windows 10 kullanıyorum. Bu arada şimdi sorunum şu. Bilgisayarı açtığımda 1 veya 2 dakika içerisinde bilgisayar kapanıyor BIOS'a girmek istedim açtım. BIOS'ta ise Max 5 dakika açık kalıyor sıcaktan dolayı mı yoksa anakartım mı desteklemıyor anlayamadım. Beni bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xeon X5460 satın aldım. Eski işlemcim Pentium(r) Dual-Core E6500 Windows 10 kullanıyorum. Bu arada şimdi sorunum şu. Bilgisayarı açtığımda 1 veya 2 dakika içerisinde bilgisayar kapanıyor BIOS'a girmek istedim açtım. BIOS'ta ise Max 5 dakika açık kalıyor sıcaktan dolayı mı yoksa anakartım mı desteklemıyor anlayamadım. Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
Eski işlemciyi takıp modlu BIOS yüklemeniz gerekiyor. Eğer yüklemez iseniz bu tip ısınma sorunları ortaya çıkıyor. Modlu BIOS yükleyip deneyiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı