Xeon X5460 ile RX480 Darboğaz Yapar mı?

Takılır. Darboğaz yapmaz büyük ihtimalle. 4 çekirdek 3.16 GHz yapmamalı. Tabi bellek durumunu da göz önünde bulundurun. Toplamda 8GB 2*4GB DDR3 belleğiniz olsun. Bu miktar anakartınızın desteklediği max bellek miktarı zaten.

Bilgi için teşekkür ederim fakat çoğu insan darboğaz olacağını soyledi bende bu ekran kartini satıp 1050 Tİ ekran kartı almayı düşünüyorum bununla darboğaz olurmu?

Darboğaz yapmaması için ekran kartını değişmektense elinizdeki ekran kartını tutup sistem güncellemesi yoluna gidebilirsiniz. Bu daha uygun. AMD Ryzen 1300, Uygun anakart ve DDR4 belleğe geçmek daha mantıklı. Bütçeniz yoksa bence bu sistemle idare edin. Dediğim gibi bellek takviyesi yapabilirsiniz.

Warrock diye bir oyun var eski nesil islemcilere ovc yapinca hizli kosuyor eski 6700k islemcili sistemimden sokeceğim ekran karti bu butcem var ama oyun icin bu dusuk sistemi topladim amacim ve sunu demeye calisiyorum donmalar yasamak istemiyorum

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı