Silindi tekneli Hectopat Katılım 15 Kasım 2019 Mesajlar 72 5 Nisan 2020 #11 Hocam bana terbiyenizi takının dediniz ama side anormal misiniz diyosunuz. Bana inanmıyosanız gözlerinize inanın ne deyim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
Hocam bana terbiyenizi takının dediniz ama side anormal misiniz diyosunuz. Bana inanmıyosanız gözlerinize inanın ne deyim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et .
Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2020 #12 Silindi tekneli dedi: Hocam bana terbiyenizi takının dediniz ama side anormal misiniz diyosunuz. Bana inanmıyosanız gözlerinize inanın ne deyim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Genişletmek için tıkla... Dalga mı geçiyorsunuz ya gerçekten? BEN NE ZAMAN BUNUN PERFORMANSINA LAF ETTİM?
Silindi tekneli dedi: Hocam bana terbiyenizi takının dediniz ama side anormal misiniz diyosunuz. Bana inanmıyosanız gözlerinize inanın ne deyim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Genişletmek için tıkla... Dalga mı geçiyorsunuz ya gerçekten? BEN NE ZAMAN BUNUN PERFORMANSINA LAF ETTİM?