Renfrii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 1.127 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #1 Modlu Xeon X5460 işlemci Max kaç dereceyi görmelidir? Bendeki sıcaklık Max 83 modlu BIOS kurmadım daha ve 3.65 GHz.
Modlu Xeon X5460 işlemci Max kaç dereceyi görmelidir? Bendeki sıcaklık Max 83 modlu BIOS kurmadım daha ve 3.65 GHz.
Az001 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 5.672 Makaleler 1 Çözümler 11 6 Ağustos 2020 #11 cagancandas dedi: X3440 kendisi ve X5460'tan çok daha güçlü. Genişletmek için tıkla... Pardon karıştırmışım kusura bakmayın Artı 0 Eksi
cagancandas dedi: X3440 kendisi ve X5460'tan çok daha güçlü. Genişletmek için tıkla... Pardon karıştırmışım kusura bakmayın
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2020 #12 Az001 dedi: Pardon karıştırmışım kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Estağfurullah. Artı 0 Eksi
KS KS Renfrii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 1.127 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #13 Renfrii dedi: OCCT ile stres test yapıyorum 3.65 GHz'de kule tipi soğutucum var macunum MX-4 sıcaklık 15 dakika sonunda 85'e geldi. Genişletmek için tıkla... Şuna bir cevap alsak iyimdir bu değerler. Modlu BIOS kurulu değil daha. Artı 0 Eksi
Renfrii dedi: OCCT ile stres test yapıyorum 3.65 GHz'de kule tipi soğutucum var macunum MX-4 sıcaklık 15 dakika sonunda 85'e geldi. Genişletmek için tıkla... Şuna bir cevap alsak iyimdir bu değerler. Modlu BIOS kurulu değil daha.
cagancandas Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Ağustos 2020 #14 Az001 dedi: Pardon karıştırmışım kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Buradan 1650S ile performansına bakabilirsin. Artı 0 Eksi
Az001 dedi: Pardon karıştırmışım kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et . Buradan 1650S ile performansına bakabilirsin.
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #15 Renfrii dedi: Şuna bir cevap alsak iyimdir bu değerler. Modlu BIOS kurulu değil daha. Genişletmek için tıkla... Bios mod kur sıcaklık düşer. Artı 0 Eksi
Renfrii dedi: Şuna bir cevap alsak iyimdir bu değerler. Modlu BIOS kurulu değil daha. Genişletmek için tıkla... Bios mod kur sıcaklık düşer.
kt2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 2.472 Makaleler 2 Çözümler 40 6 Ağustos 2020 #16 Renfrii dedi: Şuna bir cevap alsak iyimdir bu değerler. Modlu BIOS kurulu değil daha. Genişletmek için tıkla... Cevabı verdik hocam. İyi değildir, yüksektir. Ölçüm yaptığınız araçta bir sıkıntı olabilir. Artı 0 Eksi
Renfrii dedi: Şuna bir cevap alsak iyimdir bu değerler. Modlu BIOS kurulu değil daha. Genişletmek için tıkla... Cevabı verdik hocam. İyi değildir, yüksektir. Ölçüm yaptığınız araçta bir sıkıntı olabilir.
KS KS Renfrii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 1.127 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #17 kt2 dedi: Cevabı verdik hocam. İyi değildir, yüksektir. Ölçüm yaptığınız araçta bir sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... OCCT ile yapıyorum ve sıcaklık kaç olması lazım? Ve 1 hafta idare edemezmi flash bellek aldım kargoda. Artı 0 Eksi
kt2 dedi: Cevabı verdik hocam. İyi değildir, yüksektir. Ölçüm yaptığınız araçta bir sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... OCCT ile yapıyorum ve sıcaklık kaç olması lazım? Ve 1 hafta idare edemezmi flash bellek aldım kargoda.
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2020 #18 Renfrii dedi: OCCT ile yapıyorum ve sıcaklık kaç olması lazım? Ve 1 hafta idare edemezmi flash bellek aldım kargoda. Genişletmek için tıkla... OC işlemi yapmışsın, değerleri stok haline al ve 1 hafta öyle geçir. Daha sağlıklı olacaktır. Artı 0 Eksi
Renfrii dedi: OCCT ile yapıyorum ve sıcaklık kaç olması lazım? Ve 1 hafta idare edemezmi flash bellek aldım kargoda. Genişletmek için tıkla... OC işlemi yapmışsın, değerleri stok haline al ve 1 hafta öyle geçir. Daha sağlıklı olacaktır.
KS KS Renfrii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 1.127 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #19 prex dedi: OC işlemi yapmışsın, değerleri stok haline al ve 1 hafta öyle geçir. Daha sağlıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... BIOS kurduğum zaman sıcaklık ne kadar düşer? Artı 0 Eksi
prex dedi: OC işlemi yapmışsın, değerleri stok haline al ve 1 hafta öyle geçir. Daha sağlıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... BIOS kurduğum zaman sıcaklık ne kadar düşer?
prex Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 2.367 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2020 #20 Renfrii dedi: BIOS kurduğum zaman sıcaklık ne kadar düşer? Genişletmek için tıkla... 10 derece gibi bir şey düşebilir. Artı 0 Eksi
Renfrii dedi: BIOS kurduğum zaman sıcaklık ne kadar düşer? Genişletmek için tıkla... 10 derece gibi bir şey düşebilir.