SayanoraBtch Decapat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 85 12 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar It Takes Two adlı oyunu alacağım ama Xeon X5460 işlemcim var. SSE4.1 bu oyunu açabilir miyim?
Arkadaşlar It Takes Two adlı oyunu alacağım ama Xeon X5460 işlemcim var. SSE4.1 bu oyunu açabilir miyim?
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.457 Çözümler 23 Yer Tottenham 12 Mayıs 2021 #2 Oyunun minimum seviyede istediği işlemciye yakın gücü olan bir işlemciniz var. Bence açabilir bir ihtimal ve bu arada ekran kartınız nedir ? Artı 0 Eksi
Oyunun minimum seviyede istediği işlemciye yakın gücü olan bir işlemciniz var. Bence açabilir bir ihtimal ve bu arada ekran kartınız nedir ?
KS KS SayanoraBtch Decapat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 85 12 Mayıs 2021 #3 erenspurs dedi: Oyunun minimum seviyede istediği işlemciye yakın gücü olan bir işlemciniz var. Bence açabilir bir ihtimal ve bu arada ekran kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... RX 470 ekran kartım karşılıyor ama işlemcim bazı oyunlarda sorun çıkarıyordu o yüzden sorayım dedim. Artı 0 Eksi
erenspurs dedi: Oyunun minimum seviyede istediği işlemciye yakın gücü olan bir işlemciniz var. Bence açabilir bir ihtimal ve bu arada ekran kartınız nedir? Genişletmek için tıkla... RX 470 ekran kartım karşılıyor ama işlemcim bazı oyunlarda sorun çıkarıyordu o yüzden sorayım dedim.
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.457 Çözümler 23 Yer Tottenham 12 Mayıs 2021 #4 Bence bir dene derim işlemcin minimum istenen işlemciye yakın bir performansı var. Artı 0 Eksi
KS KS SayanoraBtch Decapat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 85 12 Mayıs 2021 #5 erenspurs dedi: Bence bir dene derim işlemcin minimum istenen işlemciye yakın bir performansı var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim. Artı 0 Eksi
erenspurs dedi: Bence bir dene derim işlemcin minimum istenen işlemciye yakın bir performansı var. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim.