Xeon X5460 sistem toplama

ananaymous

Hectopat
Intel Xeon X5460 İşlemci 3.16 GHz 12 MB 1333 MHz
GIGABYTE GA-P41T-D3 Masaüstü Anakart G41 Soket LGA 775 DDR3
ZOTAC ekran Kartı GeForce GTX 750 Ti 2 GB 128Bit GDDR5
Kllisre DDR3 8 GB RAM 1600 Masaüstü PC Bellek
Arkadaslar Aliexpress'ten boyle bir kasa topladım. Hardiskim vardı eski bilgisayardan bu sistemin tutarı 800 lira civari. Göruldugu uzere bütcem oldukça düşük. Yaptığım araştırmalara gore de bu sistem guncel oyunları düşük ayarlarda açıyormuş. Bilgisayardan anlayan arkadaslara soruyorum herhangi bir sıkıntı cikar mi? Şöyle yapsan daha iyi olur tarzı tavsiyeleriniz var mı? Lutfen fiyat degerini dusunerek hareket edin. Teşekkür ederim...

İşlemci olarak Tahmini Teslimat Zamanı bunu almanız iyi performans açısından güzel olur.
O Xeon 1366 pin ama.

Gayet güzel sistem olmuş uyumluluk konusunda sorun çıkarmaz ama RAM markası hakkında net bir şey demek istemiyorum AMD uyumu lafı çok dolanıyor ben bir kere Kllisre RAM denedim İntel de ve çalışmadı, Kingston alma şansın varsa daha iyi olur garantiye almış olursun. Anakartın sitesinde 4GB ram desteklediğini söylüyor ama 8GB çalıştıranlar da var yani 4+4 şeklinde takman lazım ramleri.

Intel Xeon X5460 İşlemci 3.16 GHz 12 MB 1333 MHz
GIGABYTE GA-P41T-D3 Masaüstü Anakart G41 Soket LGA 775 DDR3
ZOTAC ekran Kartı GeForce GTX 750 Ti 2 GB 128Bit GDDR5
Kllisre DDR3 8 GB RAM 1600 Masaüstü PC Bellek
Arkadaslar Aliexpress'ten boyle bir kasa topladım. Hardiskim vardı eski bilgisayardan bu sistemin tutarı 800 lira civari. Göruldugu uzere bütcem oldukça düşük. Yaptığım araştırmalara gore de bu sistem guncel oyunları düşük ayarlarda açıyormuş. Bilgisayardan anlayan arkadaslara soruyorum herhangi bir sıkıntı cikar mi? Şöyle yapsan daha iyi olur tarzı tavsiyeleriniz var mı? Lutfen fiyat degerini dusunerek hareket edin. Teşekkür ederim...
Güzel sistem ama dikkat et ram uyum sorunu cıkmasın çok uğraştım bende rx 460 la böyle sistem var şuanki dolara göre memnunum ssd ile efsane bi sistem olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı