Xeon X5460 ve GTX 1050 Sistem Toplama

Mehmet Andiç

Hectopat
Daha fazla  
Xeon X5460 ve GTX 1050'li sistem toplanır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xeon işlemcileri azımsanamayacak kadar cok güçlü. Eğer uzun soluklu bi sostem düşünmüyorsan, seni birkaç sene götürecektir. Ama upgrade yaparim diye düşünüyorsan, anakart işlemci konusunda sorun çıkarabilir.

Ben 1100 Türk Lirasına Xeon E5450,GTX660, DDR3 4X4 8 GB Ramli sistem topladım. Gta 5'i High-Ultra ayarlarda (2-3 ayar normalde) 40-80 FPS arasında oynuyorum. Genelde 50 fps alıyorum, sadece oyunda bir sokakta 36 fps'e kadar ani düşüş yaşıyor, onun dışında hiçbir sorun yok. Witcher 3'de tüm ayarlar high (bazıları ultra olabilir)30 fps alıyorum ve Witcher oynamak için 30 fps gayet yeterli. Cs:go Low ayarlar, 130-250 arası. İnfitine Warfare, Low ayarlar 60-80 fps, high ayarlar 45 fps. Battlefield 1, High ayarlar 45-60 fps. Kısacası, senin alacağın ekran kartı benim ekran kartından 1 tık daha yüksek, işlemcin ise yüzde 5 civarında daha performanslı. Ben bu sistem ile bu fiyata bu keyfi yaşayabiliyor isem, senin toplayacağın sistem için tereddütün bile olmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…