Xeon X5460 ve GTX 1050Ti Darboğaz Yaşar mı?

Kaan Atbaş

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar işlemcimi OC yaparak 3.8GHz'de kullanıyorum. 1080P bir monitor için GTX 1050TI ile herhangi bir darboğaz sorunu yaşar mıyım? Yaşarsam kaybım çok mu büyük olur?
Not: Lütfen Youtube'da OC yapılmadan yapılan testlere bakarak yanıtlamayın. Çünkü stok hızı ile şu anki hızı arasında performans farkı var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bolca yapar, o işlemciyle max 1050 kullanabilirsin.
Eminmisiniz? Gayet iyi bir ikili olurlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Verdiğiniz işlemcilerin 3'ü de farklı.

GTA 5 de fark ettiysen, Yüksek ayarlarda ve şehir içine girdiğinde ani FPS dropları oluyor.

Biraz hortlatıyorum fakat şuan x5460 ve 1050ti sistem topladım ve burdan yazıyorum. inanılmaz derecede darboğaza neden oluyor overclock denedim daha da beter oldu. ekran kartının maksimum %30unu kullanıyor işlemci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…