Xeon X5460 ve GTX 950 sistem toplama

Yukarıda GTX 950 yi nasıl kullanacağını anlattım zaten. Yeteri kadar bilgi verdim o konuda bence. Bunun dışında 750 ti hala iş yapacak bir kart. Ama madem performans istiyorsun OC bu işlemci ve bu anakart için tek yol.

Thanosu biraz da sen kullan ben de sıkılmaya başlamıştım zaten.

X3440 almıştım önce ve anakartıma uymadığı için 90TL'ye satmıştım iki hafta önce. 2080 Ti bile besleyebiliyor OC ile
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
@balvenie @Maudit hocam birisi kendi kendine konuşuyor sandım. Her neyse yazın anakart değiştirecek iseniz x3440 ve ona uygun anakart almanızı önereceğim. Çok yeni olmasa da o sisteme göre daha yeni nesil.
FPS ve Sport oyunlarında sorun olacağını sanmıyorsunuz fakat Fortnite, PUBG, GTA 5 gibi oyunlar 3rd oyunlar. BF ve Far Cry gibi oyunları oynamayı düşünmüyorum PUBG, GTA 5, Fortnite, CS:GO, LoL gibi günümüz oyunlarında sıkıntı yaratır mı sağlam bir soğutmayla beraber?

Son düzenleme:
X3440 almıştım önce ve anakartıma uymadığı için 90TL'ye satmıştım iki hafta önce. 2080 Ti bile besleyebiliyor OC ile
Bu yanlış bir bilgi GTX 1070 Ti maksimum destekleyebileceği ekran kartıdır. Ve üst seviyelerde overclock yapılması sonucunda GTX 1070 Ti destekleyebilir. GTX 2080 Ti desteklemesi imkansızdır.

Fortnite için problem olacağını sanmıyorum ama muhtemelen PUBG için sorun çıkartacaktır. GTA V için ise herhangi bir problem yaşayacağını düşünmüyorum ve bu da yüksek grafik ayarlarında oynanmalı ki işlemciye yük binmesin. GTA V için konuşmak gerekirse.

CS:GO ve LoL için herhangi bir sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum oldukça yüksek FPS değerlerinde oynayabilirsin.

PUBG oyunundaki sorun tam olarak nedir darboğaz mı işlemci kullanımının çok veya az olması mı performansın azlığı mı sıcaklık değerleri mi?

Son düzenleme:

Dostum sen beni anlamak istemiyorsun ve yalancı durumuna düşürüyorsun. Ama videoyu sadece izlemiş düşünmemişsin. Adam 4K grafiklerde oynayarak işlemci üzerindeki yükü en aza indiriyor. Sen RTX ekran kartını alabiliyorsan zaten böyle bir sistem üzerinde kullanmazsın. 1080P de darboğaza uğruyor.

PUBG oyunundaki sorun tam olarak nedir darboğaz mı işlemci kullanımının çok veya az olması mı performansın azlığı mı sıcaklık değerleri mi?
Bilgisayardaki işlemci kullanımı %100 e ulaşacaktır PUBG için. Bunun dışında ekran çözünürlüğünü arttırman durumunda FPS kaybı yaşayacaksın ve 40-45 FPS arasında oynayacaksın ama %100 e ulaşan işlemcinde pek bir fark olacağını düşünmüyorum rahatlayacaktır ama ara ara yine %100 e çıkarak özellikle çatışma sahnelerinde droplar yaratacaktır. Isınma problemini zaten tower fan ile çözeceksin bununla ilgili bir problem olmaz.

Onu ben de farkettim haklısınız ve zaten 2080 Ti gibi bir ekran kartına bütçesi yeten neden işlemcisini AliExpressden alıyor :O
Peki ya ben bu sorunu neden sadece PUBG'de yaşayacağım?
750 Ti ile 55 60 fps testleri varken biraz mantıksız geliyor ama siz diyorsanız doğrudur.

PUBG son gelen güncelleştirmenin ardından sistem gereksinimlerinde değişikliğe gitti.
Güncel sistem gereksinimleri minimum ve önerilenlerde değiştirilerek yükseltildi.

10 Ocak 2019 PUBG minimum sistem gereksinimleri

İşletim sistemi: Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10
İşlemci: Intel Core i3-4340 veya AMD FX-6300
RAM: 6GB RAM
Ekran kartı: Nvidia GeForce GTX 660 veya AMD Radeon HD 7850
Depolama alanı: 30GB boş alan

1 Şubat 2019 PUBG minimum sistem gereksinimleri
  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R7 370 2GB
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 30 GB kullanılabilir alan

10 Ocak 2019 önerilen sistem gereksinimleri

İşletim sistemi: Windows 8.1, Windows 10 64-bit
İşlemci: Intel Core i5-7600K veya AMD Ryzen 5-1600
RAM: 8GB RAM
Ekran kartı: AMD Radeon RX 480 veya Nvidia GTX 1060
Depolama alanı: 30GB boş alan

1 Şubat 2019 önerilen sistem gereksinimleri

• 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
  • İşlemci: Intel Core i5-6600K / AMD Ryzen 5 1600
  • Bellek: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB / AMD Radeon RX 580 4GB
  • DirectX: Sürüm 11
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 30 GB kullanılabilir alan

Bu değişiklikleri yapmasının sebebi oyundaki bazı grafikleri arttırması vesaire mi?
Bu arada PUBG'nin eski minimum sistem gereksinim maddeleri Fortnite'nin şuanki önerilen sistem gereksinim maddeleri, bu olayı gayet net açıklıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…