Lol işlemci oyunu özellikle RURF'ta ciddi dar boğaz yersin. En yüksek kademede O.C yapmanız gerekli.1080P en yüksek ayarlarda 200e kadar dayanabilirsin diye düşünüyorum. Lol çok ağır bir oyun değil çünkü. En kötü sistemde bile çalışabiliyor.
Intel Pentium e2160 işlemci ve Nvidia GT210 ekran kartım ve yanındaki 2 GB Ram ile urf atabiliyorum. En düşük ayarlar ve 720p ama oynatıyor bana. Bu sistem o urfu oynatıyorsa her sistem açar diye düşünüyorumLol işlemci oyunu özellikle RURF'ta ciddi dar boğaz yersin. En yüksek kademede O.C yapmanız gerekli.
Benim i3-4160 %100 kullanımlara çıkıyor R7 240'a bile dar boğaz yapıyor ama ayarlarım düşükIntel Pentium e2160 işlemci ve Nvidia GT210 ekran kartım ve yanındaki 2 GB Ram ile urf atabiliyorum. En düşük ayarlar ve 720p ama oynatıyor bana. Bu sistem o urfu oynatıyorsa her sistem açar diye düşünüyorumX5460 Xeon bir işlemci olduğundan eskiliğine rağmen gücünü korumaktadır. Sorun yaşatmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.