Bozuk PC Tuşu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 1.507 Çözümler 13 Yer Klavye Daha fazla Meslek Harf, sayı yazmak. 27 Ocak 2019 #1 Arkadaşlar yakın zamanda DG41AN model LGA 775 pinli anakartıma modlanmış bu 2 işlemciden birini almak istiyorum. Lakin hangisi daha iyi karar veremedim. Bir de bu işlemciler DG41AN model anakartımda çalışacak mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ocak 2019
Arkadaşlar yakın zamanda DG41AN model LGA 775 pinli anakartıma modlanmış bu 2 işlemciden birini almak istiyorum. Lakin hangisi daha iyi karar veremedim. Bir de bu işlemciler DG41AN model anakartımda çalışacak mıdır?
Jasanayaka Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.372 Makaleler 1 Çözümler 17 27 Ocak 2019 #2 X5470'in güç tüketimi bir tık daha az, ayrıca tek çekirdek performansı daha yüksek. Fikir sahibi olmak için bakın derim: Passmark
X5470'in güç tüketimi bir tık daha az, ayrıca tek çekirdek performansı daha yüksek. Fikir sahibi olmak için bakın derim: Passmark
Bozuk PC Tuşu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 1.507 Çözümler 13 Yer Klavye Daha fazla Meslek Harf, sayı yazmak. 28 Ocak 2019 #3 Jasanayaka dedi: X5470'in güç tüketimi bir tık daha az, ayrıca tek çekirdek performansı daha yüksek. Fikir sahibi olmak için bakın derim: Passmark Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bir de bu işlemciler belirttiğim anakartta çalışır mı? Bir bilginiz var mı?
Jasanayaka dedi: X5470'in güç tüketimi bir tık daha az, ayrıca tek çekirdek performansı daha yüksek. Fikir sahibi olmak için bakın derim: Passmark Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bir de bu işlemciler belirttiğim anakartta çalışır mı? Bir bilginiz var mı?