bios üzerinde 3.3v kırmızı yanarak 2.912 ve 2.89x arasında değişiyor Aida64e gerek var mı bilmiyorum bios en doğrusudur diye düşünüyorum isterseniz onu da indirip söyleyeyim..Hw Monitör voltaj değerlerinde genelde yanlış gösteriyor. Aida64 ile bakmayı dener misiniz? Ayrıca birde BIOS üzerinden kontrol ediniz.
Muhtemelen sorun dediğiniz gibi PSU kaynaklı. Deneme yapabileceğiniz bir PSU bulabilir misiniz?bios üzerinde 3.3v kırmızı yanarak 2.912 ve 2.89x arasında değişiyor Aida64e gerek var mı bilmiyorum bios en doğrusudur diye düşünüyorum isterseniz onu da indirip söyleyeyim..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.