Xeon X5670 RX 570 sistem performansı

m-furkan

Hectopat
Herkese selamlar arkadaşlar. Aşağıdaki sistemim darboğaz yapar mı veya uyumsuz olan ya da OC yapılarak düzeltilmesi ya da satılıp başka bir şey alınması gereken donanım hangisi? Desteğinizi bekliyorum.

GA-X58A-UD3R rev 1.0 anakart
12 GB DDR3 CL9 1600 MHz RAM
240 GB SSD Toshiba TR200
İşlemci Xeon X5670 2.93 GHz (OC 4.4 GHz) yapılmıştır. 6 çekirdek 12 thread
RX 570 4 GB Mini Pulse
Power Supply Aerocool 550 Watt

Son düzenleyen: Moderatör:
X5670 OC ile güçlendirilince İ3 8100 seviyesine ulaşıyor. Hatta çekirdek/thread bakımından öne bile geçebilir. Thread ve çekirdek avantajında RX 570 besleyecek güce çıkar. 12 GB RAM'iniz 8+4 ise iyidir. 4+4+4 tarzı yani 3 slot kullandıysanız ya 4 slot 16 GB yapın ya da 2 slot 12 GB'a düşürmeye çalışın. Son olarak SSD'nin sağlık sorunu var. O yüzden IOPS değeri yüksek bir SSD seçmeye çalışın.

on

Oncelikle gorusleriniz benim icin cok degerli tesekkur ederim.Ram lerim 2x6 3 channel + 3channel baglanti hepsi ayni bellek..SSD ve cpu için sivi veya fan sogutucu tavsiyeniz varmidir acaba

on

Oncelikle gorusleriniz benim icin cok degerli tesekkur ederim.Ram lerim 2x6 3 channel + 3channel baglanti hepsi ayni bellek..SSD ve cpu için sivi veya fan sogutucu tavsiyeniz varmidir acaba
SSD, soğutucu için toplam bütçen ne?

tesekkurler birde ssd deki sağlık sorunu dediginiz kavram nedir acaba çok ciddi bir sorunmu
SSD'ler sağlık yani ömrü tarzı bir şey var HDD'de olduğu gibi ama SSD daha az ömürlü. Toshiba TR200 SSD'de de erken sağlık azalma durumu var. Ciddi sorun diyebilirim.

Selamlar benzer bir sistem topladım anakart,işlemci ve ekran kartlarımız aynı sipariş ettim yolda. Sistem nasıl hoşunuza gitti mi? cidden merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…