Kendook Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 315 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Temmuz 2023 #1 Sizce bu işlemcilerden hangisi daha performanslı arkadaşlar? Hangisini tavsiye edersiniz? (Overclock desteklemiyor anakartım.)
Sizce bu işlemcilerden hangisi daha performanslı arkadaşlar? Hangisini tavsiye edersiniz? (Overclock desteklemiyor anakartım.)
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 8 Temmuz 2023 #2 Bence anakart ve işlemci değişmeniz en iyisi olur. H61+i5 3470 alsanız bile 470 için iyi olur. Ramlerinizde boşa çıkmamış olur.
Bence anakart ve işlemci değişmeniz en iyisi olur. H61+i5 3470 alsanız bile 470 için iyi olur. Ramlerinizde boşa çıkmamış olur.
Kendook Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 315 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Temmuz 2023 #3 zod1ax dedi: Bence anakart ve işlemci değişmeniz en iyisi olur. H61+i5 3470 alsanız bile 470 için iyi olur. Ramlerinizde boşa çıkmamış olur. Genişletmek için tıkla... Şuanlık öyle bir imkanım yok hocam, sadece işlemci değiştirebiliyorum. Sizin tavsiyeniz hangi işlemci olurdu?
zod1ax dedi: Bence anakart ve işlemci değişmeniz en iyisi olur. H61+i5 3470 alsanız bile 470 için iyi olur. Ramlerinizde boşa çıkmamış olur. Genişletmek için tıkla... Şuanlık öyle bir imkanım yok hocam, sadece işlemci değiştirebiliyorum. Sizin tavsiyeniz hangi işlemci olurdu?
zod1ax Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2018 Mesajlar 5.765 Çözümler 18 8 Temmuz 2023 #4 Kendook dedi: Şuanlık öyle bir imkanım yok hocam, sadece işlemci değiştirebiliyorum. Sizin tavsiyeniz hangi işlemci olurdu? Genişletmek için tıkla... Pek bişey değişmez gibi, boşa para harcamayın bence.
Kendook dedi: Şuanlık öyle bir imkanım yok hocam, sadece işlemci değiştirebiliyorum. Sizin tavsiyeniz hangi işlemci olurdu? Genişletmek için tıkla... Pek bişey değişmez gibi, boşa para harcamayın bence.