Satılık Xeon X5675 Ve Asus GTX 1060 Tabanlı Bilgisayar

Makaleler
1
Merhaba. Eski ilandaki sistemin anakartı, işlemcisi, RAM'i ve PSU'su satıldı ben de yerine aşağıda belirttiğim parçaları aldım. İlgilenenler buradan, WP'den ya da mail atarak ulaşabilirler.

Bileşenler:

-Xeon X5675 İşlemci (Kutu, fatura ve garanti yok.)

-Gigabyte GA-X58-USB3 anakart (Kutu, fatura ve garanti yok.)

-Kingston HyperX Genesis DDR3 1600 MHz 2 GB RAM'den 6 adet (Toplamda 12 GB) (Kutu, fatura ve garanti yok.)

-Asus Phoenix GTX 1060 3 GB Ekran Kartı (Kutu, fatura ve Mayıs 2021'e kadar Asus Türkiye garantisi var.) (Samsung Bellekli)

-Thermalright 6 Isı Borulu 120 mm Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (Kutu, fatura ve garanti yok.)

-SanDisk SSD Plus 120 GB SSD (Kutu, fatura ve Mayıs 2021'e kadar garantili.)

-WD 300 GB 7200 RPM HDD (WD3000JS) (Fatura ve Mayıs 2020'ye kadar garantisi var. Kutusuz satıldığı için kutusu yok.)

-Cooler Master Master Watt Lite 600 600w 80+ Power Supply (Kutu, fatura ve garanti yok.)

-Aerocool Xpredator X1 Devil Red Edition Kasa (Kutu, fatura var. Garanti yok.)

Takas ve parça satışı düşünmüyorum.

Sistem sorunsuz çalışıyor gelip istediğiniz kadar test edebilirsiniz. GeT açabilirim ya da önce havale sonra kargo şeklinde de gönderim yaparım.

Fiyat: 2500 TL

Fotoğraflar:

Numaram: 0553 393 8744 Lütfen sadece mesaj yazın.
Mail: semihozel1903@gmail.com
Eğer istenirse Witcher 3, CS:GO ve Fortnite testini atabilirim bilgisayarın.

Son düzenleme:
Witcher'da GPU kullanımı 100'ken CPU kullanımı 40'larda falan. İsteyen olursa testini atabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Sahibinden'de ki sistem sizin sanırım o sisteme 4015 TL veya 3650 TL fazla değil mi? İşlemci, anakart için kaç TL düşünüyorsunuz?

Hocam Sahibinden'de ki sistem sizin sanırım o sisteme 4015 TL veya 3650 TL fazla değil mi? İşlemci, anakart için kaç TL düşünüyorsunuz?
Ölücü kaynadığı için öyle yaptım. Biri 1500 teklif etti ya tam dayaklık. İşlemci ve anakart 700 TL olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…