R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 26 Aralık 2020 #1 Selamlar. Debian tabanlı MX kullanıyorum, Xfce 4.14.1 yüklü geliyor. Xfce 4.16 çıkmıştı geçen günlerde ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Yardım eder misiniz?
Selamlar. Debian tabanlı MX kullanıyorum, Xfce 4.14.1 yüklü geliyor. Xfce 4.16 çıkmıştı geçen günlerde ama nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum. Yardım eder misiniz?
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #2 @runit Güncelleyince yükselmiyor mu?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 26 Aralık 2020 #3 Dengesiz Kokarca dedi: @runit güncelleyince yükselmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Güncellemeden yüklemek istiyorum. Olmuyor mu öyle?
Dengesiz Kokarca dedi: @runit güncelleyince yükselmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Güncellemeden yüklemek istiyorum. Olmuyor mu öyle?
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 26 Aralık 2020 #4 runit dedi: Güncellemeden yüklemek istiyorum. Olmuyor mu öyle? Genişletmek için tıkla... Xfce paketini tekrardan kurmaya çalışınca eski halini mi gösteriyor?
runit dedi: Güncellemeden yüklemek istiyorum. Olmuyor mu öyle? Genişletmek için tıkla... Xfce paketini tekrardan kurmaya çalışınca eski halini mi gösteriyor?
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 26 Aralık 2020 #5 Arsenik dedi: Xfce paketini tekrardan kurmaya çalışınca eski halini mi gösteriyor? Genişletmek için tıkla... Kurmaya çalışmadım ki, nasıl kurulduğu hakkında bir fikrim yok.
Arsenik dedi: Xfce paketini tekrardan kurmaya çalışınca eski halini mi gösteriyor? Genişletmek için tıkla... Kurmaya çalışmadım ki, nasıl kurulduğu hakkında bir fikrim yok.
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 26 Aralık 2020 #6 Bash:Panoya kopyala apt update && apt upgrade -y Bu kodu gir bakalım güncellenir belki. Olmazsa şu linkteki rehbere bak.
Bash:Panoya kopyala apt update && apt upgrade -y Bu kodu gir bakalım güncellenir belki. Olmazsa şu linkteki rehbere bak.
Dengesiz Kokarca Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 4.681 Makaleler 7 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2020 #7 @ekmeğin altındaki etiket Güncellemeden yapmak istedi.
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 26 Aralık 2020 #8 ekmeğin altındaki etiket dedi: Bash:Panoya kopyala apt update && apt upgrade -y Bu kodu gir bakalım güncellenir belki. Olmazsa şu linkteki rehbere bak. Genişletmek için tıkla... Sadece Xfce 4.16 sürümünü kurmayı istiyorum.
ekmeğin altındaki etiket dedi: Bash:Panoya kopyala apt update && apt upgrade -y Bu kodu gir bakalım güncellenir belki. Olmazsa şu linkteki rehbere bak. Genişletmek için tıkla... Sadece Xfce 4.16 sürümünü kurmayı istiyorum.
Arsenik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 3.655 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer İstanbul 26 Aralık 2020 #9 runit dedi: Sadece Xfce 4.16 sürümünü kurmayı istiyorum. Genişletmek için tıkla... Şu komutu deneyin bakalım muhtemelen yeni sürümü kuracaktır. Kod:Panoya kopyala sudo apt install xfce4 xfce4-goodies
runit dedi: Sadece Xfce 4.16 sürümünü kurmayı istiyorum. Genişletmek için tıkla... Şu komutu deneyin bakalım muhtemelen yeni sürümü kuracaktır. Kod:Panoya kopyala sudo apt install xfce4 xfce4-goodies
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 26 Aralık 2020 #10 Arsenik dedi: Şu komutu deneyin bakalım muhtemelen yeni sürümü kuracaktır. Kod:Panoya kopyala sudo apt install xfce4 xfce4-goodies Genişletmek için tıkla... Kurduktan sonra sistemi yeniden başlatmam lazım mı?
Arsenik dedi: Şu komutu deneyin bakalım muhtemelen yeni sürümü kuracaktır. Kod:Panoya kopyala sudo apt install xfce4 xfce4-goodies Genişletmek için tıkla... Kurduktan sonra sistemi yeniden başlatmam lazım mı?