Hocam rahatsız ettiysem kusura bakmayın, bende xfce kullanıyorum ve sizin gösterdiğiniz paneli yapmak istiyorum. Acaba nasıl yapabilirim?Eki Görüntüle 561388
Xfce ile azcık uğraşırsanız bence güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.
Hocam rahatsız ettiysem kusura bakmayın, bende xfce kullanıyorum ve sizin gösterdiğiniz paneli yapmak istiyorum. Acaba nasıl yapabilirim?Eki Görüntüle 561388
Xfce ile azcık uğraşırsanız bence güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.
Hocam rahatsız ettiysem kusura bakmayın, bende Xfce kullanıyorum ve sizin gösterdiğiniz paneli yapmak istiyorum. Acaba nasıl yapabilirim?
Hocam rahatsız ettiysem kusura bakmayın, bende Xfce kullanıyorum ve sizin gösterdiğiniz paneli yapmak istiyorum. Acaba nasıl yapabilirim?
Teşekkür ederim hocam. Güncelleme ile ilgili bir sorun varda onunla uğraşırken unutmuşum kusuruma bakmayın.işinize yaradıysa çözüm diye işaretlerseniz sevinirim, eğer Linux hakkında benzer sorularınız olursa elimden geldiğince yardım ederim beni etiketleyebilirsiniz.
Teşekkür ederim hocam. Güncelleme ile ilgili bir sorun varda onunla uğraşırken unutmuşum kusuruma bakmayın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.