WeFunk Decapat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 335 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2024 #1 xmatugfg dedi: Xfce. Eski macOS teması olarak bunu buldum. GitHub - grassmunk/Platinum9: Mac OS 9 Theme for Xubuntu Genişletmek için tıkla... Kardeşim Mint XFCE kullanıyorum, bunu nasıl kurarım?
xmatugfg dedi: Xfce. Eski macOS teması olarak bunu buldum. GitHub - grassmunk/Platinum9: Mac OS 9 Theme for Xubuntu Genişletmek için tıkla... Kardeşim Mint XFCE kullanıyorum, bunu nasıl kurarım?
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.906 Çözümler 70 Yer İstanbul 21 Ekim 2024 #2 WeFunk dedi: Kardeşim Mint XFCE kullanıyorum, bunu nasıl kurarım? Genişletmek için tıkla... Repoyu indirin. NineIcons klasörünü ~/.icons'un içine, diğerlerini de ~/.themes'in içine taşıyın. Sonra ayarlardan simge paketini ve tema paketini seçin.
WeFunk dedi: Kardeşim Mint XFCE kullanıyorum, bunu nasıl kurarım? Genişletmek için tıkla... Repoyu indirin. NineIcons klasörünü ~/.icons'un içine, diğerlerini de ~/.themes'in içine taşıyın. Sonra ayarlardan simge paketini ve tema paketini seçin.