XFCE vs Cinnamon

XpertTR

Decapat
Yer
Hatay/İzmir
Ben Cinnamon kurmuştum normal kullanıcılara daha uygun diye Xfce olanla arasında çok fark var mıdır, tarayıcı ve üniversite dersleri için kullanacak olan kuzenime kurmayı düşünüyorum da eğer kullanamazsa Cinnamon daha mı mantıklı olur?

Aralarında zaten çok fark yok. Bence kullanımı ve görünüşü daha güzel olan Cinnamon'u tercih edin.

Xfce biraz daha basit arayüze sahip Cinnamon biraz daha Windows tarzı performanta çok bir farkları yok Cinnamon kur geç.

XFCE öldü artık. Cinnamon zorunlu değilse KDE kur hocam.

KDE ilk defa görüyorum bilgim yok hocam ben olsam her türlü kullanırım beğenmezsem değiştiririm de kuzenim çok anlayan birisi değil hep Windows kullanan birisi için en kullanışlı Linux arıyorum. KDE rahat kullanır sorun yaşamaz diyorsan eğer değerlendirilebilirim.

Q4OS kur o zaman, Trinity sürümü 1:1 Windows'a benziyor zaten.

Bu yeni nesil XP
Çok fazla Linux dağıtımı var kararsız kalıyorum böyle olunca. En düzgün çalışan sorun yaşanmayacak hangisiyse onu kuralım hocam arayüzüne alışır illaki.
Kuracağınız sistem yeniyse herhangi bir dağıtım sorunsuz çalışır hocam. En populer olanı kur geç o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…