T Tarikcan Hectopat Katılım 13 Mart 2015 Mesajlar 11 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım(öğrenci) 20 Mart 2015 #1 Xfire indirdim bilgisayarıma. Kullanıcı adımı şifremi yazıyorum ''Login failed'' hatası alıyorum. Şifreyi 50 kez değiştirip denedim, girmiyor. Ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2015
Xfire indirdim bilgisayarıma. Kullanıcı adımı şifremi yazıyorum ''Login failed'' hatası alıyorum. Şifreyi 50 kez değiştirip denedim, girmiyor. Ne yapacağım?
BilgisayarKurdu Technopat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Ocak 2012 Mesajlar 14.466 Makaleler 34 Çözümler 41 Yer İstanbul/Üsküdar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Active Directory - Security Uzmanı Profil Kapağı 1522600635 20 Mart 2015 #2 E-Mail adresi üzerinden aktif etme tarzı bir durum söz konusu mu?
T Tarikcan Hectopat Katılım 13 Mart 2015 Mesajlar 11 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarım(öğrenci) 20 Mart 2015 #3 BilgisayarKurdu dedi: E-Mail adresi üzerinden aktif etme tarzı bir durum söz konusu mu? Genişletmek için tıkla... Aktif etmek için bir şey gelmemiş, baktım. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2015
BilgisayarKurdu dedi: E-Mail adresi üzerinden aktif etme tarzı bir durum söz konusu mu? Genişletmek için tıkla... Aktif etmek için bir şey gelmemiş, baktım.