Xfly vendetta alınır mı?

Alperen0758

Decapat
Daha fazla  
Xfly vendetta oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum haziran 23'e kadar. Şu anlık bütçem 800 lira ama en fazla artabileceği 1300 TL olur o da belki. Önerebileceğiniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xfly vendetta oyuncu koltuğu almayı düşünüyorum haziran 23'e kadar. Şu anlık bütçem 800 lira ama en fazla artabileceği 1300 TL olur o da belki. Önerebileceğiniz var mı?

1300'e çıkarsa xDrive sancak, 15'li gibi modellere bakabilirsiniz. Onun dışında xrancer boss gibi modellere bakabilirsiniz.

1300'e çıkarsa xDrive sancak, 15'li gibi modellere bakabilirsiniz. Onun dışında xrancer boss gibi modellere bakabilirsiniz.
Yani çok zor oralara çıkmam. Kredi kartının şuan 900 lira limiti Hazidan'da biraz daha artsa 1100 lira anca olur. 1300 lira olarak limit söyledim bir ihtimal olarak. Şuan indirimde dediğim koltukta gözüme çarptı.

Hocam bence minimum xrancer gibi koltuklar alınmalı, alınacaksa verilen paraya değmesi için kaliteli bir şey alınmalı. Ben önermem kalitesiz duruyor.

Seduna Thunder Pro Yönetici Koltuğu | Ofis Sandalyesi | Hareketli Kol: Amazon.com.tr önerim budur kaliteli bir ofis koltuğu daha iyi olacaktır.

Genelde uzun koltukları tercih ediyorum. Boyum 190 cm olduğu için ve yıllardır da bilgisayarda oyun oynadığım için gözle görülecek kamburluk olmaya başladı artık.

Bunların uzunları da var. Tavsiyem 700 TL o koltuğa vericeğinize 700 TL ile bu tip koltuklardan kaliteli olanlarından almanız.

Bunların uzunları da var. Tavsiyem 700 TL o koltuğa vericeğinize 700 TL ile bu tip koltuklardan kaliteli olanlarından almanız.
Hocam dediğiniz ürünün uzun modellerini aldım. İnanın bana çok kötü zaten bu fiyatlara bu ürünleri almak en kalitelisi bile olsa çok saçma. Aynı paraya 3'lü koltuk alıyor millet sadece oyuncu koltuğu diye çektikleri fiyat çok abartı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…