XFX 6700 sistem Cyberpunk 2077 Ultra ayarlarda 55-70 FPS veriyor

Ben Ryan Gosling

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha 2 gün önce kasayı tamamen temizledim termal macun değişimi falan da yaptım ama hala oyunlarda düşük FPS sorunu var.
Sistem.
  • Anakart: Gigabyte B450M-H
  • İşlemci: R5 5600X.
  • Ekran kartı: XFX 6700 10GB.
  • RAM: 8x2 XPG.
  • PSU: 600W Plus Bronze.
Oyun: Cyberpunk 2077 Ultra ayarlarda (fakat düşük ayarlarda bile böyle oyun bir 70 FPS oluyor bir 55 oluyor )

Ama benim sistemime benzer sistemlerde kasma olayı olmuyor(YouTube'da RX6700 with R5 5600Xli sistemlerde millet ultrada 90 FPS alıyor)
Belki işlemcinin
Ama benim sistemime benzer sistemlerde kasma olayı olmuyor(YouTube'da RX6700 with R5 5600Xli sistemlerde millet ultrada 90 FPS alıyor)
Diğer oyunlarda böyle bir sikintin var mı ?

5600 x in temel frekansı 3.7 boostu 4.6 gözüküyor.Bir sorun boost frekansa çıkmasını engelliyor.

Belki işlemcinin.
Diğer oyunlarda böyle bir sikintin var mı?

5600 X in temel frekansı 3.7 Boost'u 4.6 gözüküyor. Bir sorun Boost frekansa çıkmasını engelliyor.

Yani Ghost of Tsushima'da en yüksek ayarlarda takılma filan olmuyor yani bakmadım kaç FPS aldığıma ama gayet akıcı.

İşte kullanimin 90 larda olması için işlemci önemli.benzer sistemlerdeki testlere bak.islemci frekansı daha yuksektir.guc planı ayarlarini ac.hatirladigim kadarıyla dengeli falan var.maksimum performansı seç bir dene.

O planlar değişmiyor diyor yani değiştirmeye kapalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…