XFX 6750 XT Gamepower Warcry bağlantı noktası sıcaklığı 103 derece

Üşeniyorsan alttaki 3 fanı ve üstteki fanı ters çevir, yandaki 3 fan aynı pozisyonda kalsın.
Arkaya girmek çok zor olacak hocam ekran kartı sök tak arka kablolarla uğraş bayağı uğraştıracak o taraf öyle kalsın diyorum alttaki 3 fanı çevireyim, üstteki 2 fanın hala agzoz mu yoksa havayı içeri mi üflediğini anlayamadım..
Elimi altlarına götürdüğümde içeride hava var evet fakat işlemci fanından mı ondan mı anlayamıyorum.

Düzenliyorum bir kağıt parçası yardımıyla test ettim, üst fanlar şu an dediğiniz gibi içeri hava üflüyor.

O zaman üst 2 fanı egzoz hale getirip alt 3 fanı ters çevireceğiz sıcaklıklara bakacağız.

Şu an attığın fotoğrafa göre yorum yapacak olursak alttaki fanların egzoz, üstteki fanların intake çalışıyor. Ancak ısınan hava yükseldiği için üstteki intake fanlar bir işe yaramıyor.

Tersine çevirdiğinde alttaki 3 fan intake, üstteki 2 fan egzoz konumuna dönecek. Alttaki 3 fan direkt olarak ekran kartına soğuk hava üfleyeceği için ekran kartı sıcaklığında düşüş olacak. Ve ekran kartından çıkan sıcak hava da yükselecek, kasanın üstündeki 2 adet egzoz fan da o sıcak havayı çekip dışarı atacak. Böylece kasa içi sıcaklığın da düşmüş olacak.

Deniyorum geliyorum daha sonrasında hocam gelişmeyi buraya yazacağım.

Bu değerler nasıldır? Altta cyberpunk çalışıyor ekstrem ayarlarda

Üst fanları terse çevirdim şu anda 15 dakika cyberpunk deneyiminde sıcaklıklar yukarıda belirttiğim şekilde.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-09-08 at 23.15.06.jpeg
    104,9 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:
Alttakileri ters çevirdiniz mi?
Yalnızca üstü çevirip sıcak hava çıkmasını sağladım şu anda hala oynuyorum sıcaklıklar şu şekilde;

Hala test ediyorum fakat şöyle bu fanları çevirince dışarı ciddi sıcak hava tahliyesi olmaya başladı işe yaradığını düşünüyorum.

@BerkayZ87 45 Dakikalık oyun sonucunda durum şu şekilde hocam; Yeterli midir?

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…