XFX 9060 XT alınır mı?

Bütçe
20000

BedirhannD

Decapat
Daha fazla  
Beyaz 9060 XT'ye ihtiyacım var ve şu an tek beyaz model XFX'te. Marka hakkında pek bilgim yok. Sizce tercih edilir mi? Yoksa diğer modellerin çıkmasını beklemeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Beyaz 9060 XT'ye ihtiyacım var ve şu an tek beyaz model XFX'te. Marka hakkında pek bilgim yok. Sizce tercih edilir mi? Yoksa diğer modellerin çıkmasını beklemeli miyim?

Şimdi alacaksanız bunu alın:
Fiyatı daha uygun aralarında 1k var. Aceleniz yoksa 2,3 hafta bekleyin bence fiyatları düşer diye düşünüyorum

Alınmaz.

Hocam sizce sapphire in bu modelinin 3 fanlısı çıkar mı
Sanmıyorum ama ASrock Steel Legend beyaz renk olanın 16GB modeli çıkar hem 2 fanlı olduğu kötü olduğu anlamına gelmez Sapphire Pure modeli gayet güzel bir soğutmaya sahiptir hatta belki attığınız 3 fanlı XFX ten daha serin bir karttır

Sanmıyorum ama ASrock Steel Legend beyaz renk olanın 16GB modeli çıkar hem 2 fanlı olduğu kötü olduğu anlamına gelmez Sapphire Pure modeli gayet güzel bir soğutmaya sahiptir hatta belki attığınız 3 fanlı XFX ten daha serin bir karttır
Doğrudur hocam ama kasaya uysun gğzel dursun diye 3 fanlı istemiştim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı