Mrtotc Decapat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 776 Çözümler 3 12 Nisan 2020 #11 NorwayTurk34 dedi: Hayırlı olsun. Bol şans Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bazı şeylerden feragat etmek gerek
NorwayTurk34 dedi: Hayırlı olsun. Bol şans Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bazı şeylerden feragat etmek gerek
emrhant Centipat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 20 4 Mayıs 2020 #12 Mrtotc dedi: Teşekkür ederim bazı şeylerden feragat etmek gerek Genişletmek için tıkla... Kardeşim sıcaklık sorunu yaşıyor musun, kartı onerir misin.
Mrtotc dedi: Teşekkür ederim bazı şeylerden feragat etmek gerek Genişletmek için tıkla... Kardeşim sıcaklık sorunu yaşıyor musun, kartı onerir misin.
Mrtotc Decapat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 776 Çözümler 3 4 Mayıs 2020 #13 emrhant dedi: Kardeşim sıcaklık sorunu yaşıyor musun, kartı onerir misin. Genişletmek için tıkla... Kart sıcak çalışıyor.Ama performansında bi sıkıntı yok
emrhant dedi: Kardeşim sıcaklık sorunu yaşıyor musun, kartı onerir misin. Genişletmek için tıkla... Kart sıcak çalışıyor.Ama performansında bi sıkıntı yok
T tynoa Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 37 22 Mayıs 2020 #14 Mrtotc dedi: Kart sıcak çalışıyor. Ama performansında bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Maksimum gördüğün dereceyi söyler misin bana.
Mrtotc dedi: Kart sıcak çalışıyor. Ama performansında bir sıkıntı yok. Genişletmek için tıkla... Maksimum gördüğün dereceyi söyler misin bana.
D Dante Megapat Katılım 8 Mayıs 2013 Mesajlar 243 30 Mayıs 2020 #15 tynoa dedi: Maksimum gördüğün dereceyi söyler misin bana. Genişletmek için tıkla... Aynısını kullanıyorum. 16 gündür. Max 73 derece oldu. Genel olarak oyunda 57-65 derece arası geziniyor. Sadece RDR 2 oynuyorum. Bir ara Watch Dogs 2 oynadım. Onda da ultra da benzer sıcaklıklar oldu. Hava sirkülasyonu önemli bence. Kasada 5 fan var.
tynoa dedi: Maksimum gördüğün dereceyi söyler misin bana. Genişletmek için tıkla... Aynısını kullanıyorum. 16 gündür. Max 73 derece oldu. Genel olarak oyunda 57-65 derece arası geziniyor. Sadece RDR 2 oynuyorum. Bir ara Watch Dogs 2 oynadım. Onda da ultra da benzer sıcaklıklar oldu. Hava sirkülasyonu önemli bence. Kasada 5 fan var.