macelian Centipat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #1 Ya bu markayı genellikle hep F/P sistemlerde görüyorum ama garantisini de bulamadım bir yerde, neden alıyorlar?
Ya bu markayı genellikle hep F/P sistemlerde görüyorum ama garantisini de bulamadım bir yerde, neden alıyorlar?
405668 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 4.910 Makaleler 4 Çözümler 15 3 Şubat 2023 #2 Bende var, aldığım zaman İnceHesap garanti firmasıyla iletişim kurmama yardımcı olur diye almıştım, garantilik bir sorun yaşamadım.
Bende var, aldığım zaman İnceHesap garanti firmasıyla iletişim kurmama yardımcı olur diye almıştım, garantilik bir sorun yaşamadım.
Ulubatlı Souness Hectopat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 3.210 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #3 macelian dedi: Ya bu markayı genellikle hep F/P sistemlerde görüyorum ama garantisini de bulamadım bir yerde, neden alıyorlar? Genişletmek için tıkla... Güvenilir firmadır garantisi oksid bilişim (İncehesap) veya vektron diye hatırlıyorum.
macelian dedi: Ya bu markayı genellikle hep F/P sistemlerde görüyorum ama garantisini de bulamadım bir yerde, neden alıyorlar? Genişletmek için tıkla... Güvenilir firmadır garantisi oksid bilişim (İncehesap) veya vektron diye hatırlıyorum.
Y yigithandeniz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 1.011 Çözümler 1 3 Şubat 2023 #4 Sapphire ve XFX marka kartlar en çok servise gönderilen markalar arasında ilk iki sıradalardı bilginiz olsun.
Sapphire ve XFX marka kartlar en çok servise gönderilen markalar arasında ilk iki sıradalardı bilginiz olsun.
Burak ÖZSU Centipat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 65 21 Nisan 2024 #5 Alınır. Sapphire gibi markadır. Zaten Sapphire'ın başarısını bilmeniz gerek.