W WightLight Hectopat Katılım 7 Eylül 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2015 #1 Merhaba herkese öncelikle. Kuzenimden bir ekran kartı aldım fakat pek bir şey bulamadım. Hakkında bileniniz varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. Ekran kartı modeli: XFX Radeon HD 4850 1GB HDMI çıkışı yok bana ne kadar performans verir ya da işe yaramaz mı bilgilendirirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Eylül 2015
Merhaba herkese öncelikle. Kuzenimden bir ekran kartı aldım fakat pek bir şey bulamadım. Hakkında bileniniz varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. Ekran kartı modeli: XFX Radeon HD 4850 1GB HDMI çıkışı yok bana ne kadar performans verir ya da işe yaramaz mı bilgilendirirseniz sevinirim.
Redkid Hectopat Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2015 #2 Hd4850 çok eski kart yeni oyunları kaldırmayacaktır. Ölü bir kart onun yerine üzerine ekleyerek R7 250 alabilirsin.
Hd4850 çok eski kart yeni oyunları kaldırmayacaktır. Ölü bir kart onun yerine üzerine ekleyerek R7 250 alabilirsin.
W WightLight Hectopat Katılım 7 Eylül 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2015 #3 yok elimde şuan ondan dolayı sordum peki teşekkürler
Redkid Hectopat Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2015 #4 WightLight dedi: yok elimde şuan ondan dolayı sordum peki teşekkürler Genişletmek için tıkla... Oyun içinmi kullanacaksın?
WightLight dedi: yok elimde şuan ondan dolayı sordum peki teşekkürler Genişletmek için tıkla... Oyun içinmi kullanacaksın?