hocam bir ilan gördüm adam ilanın başlığınaSapphire Nitro + en iyi soğutmaya sahip model. Bu ikisi arasından alacak olsam önemli olan hangisi daha serin çalışıyor ve hangisinin fiyatı daha uygun diye bakardım.
2 yıldan fazla bir süredir adamdaymış garantisi bitmiş. Kutusu mevcut değilmişDetaylı bilgi alın. 10dk FurMark testi yaptırın sıcaklık, fan değerlerini kontrol edin. İçi açılmış mı, açılmışsa tamir görmüş mü, bakım yapılmış mı bunları sorun. Kartta oksitlenme var mı ona bakın. Bir de en önemlisi kartta HDMI girişi var mı sadece DVI girişi mi var bunu öğrenin, sadece DVI girişli kartlar mining için özel üretim kartlar ve oyun performansı çok kötüdür.
hocam peki XFX GTS'yi mi tercih etmeliyim yoksa sapphire pulse'yi mi? ona göre alacağımda.Laflara güvenmek size kalmış. Testlere bakıp işinizi şansa bırakmamanızı öneririm.
2600 TL. İkiside.İkisinin de testlerini isteyin hangisi daha iyi ise onu. Fiyatları ne?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.