XFX merc 6700XT OC ayarları sonrası sıcaklık değerleri nasıldır?

Amazon42

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Gigabyte B450M S2H
Cruical Ballistix 2x8 16 GB RGB RAM
Samsung Odyssey G3 24" 144hz 1ms Monitör
Asus Rog Strix RTX 3060 12 GB Ekran Kartı.
Meslek
Çiftçi
Herkese selamlar dostlar. Altta verdiğim ekran görüntülerine göre ekran kartım için iyidir/kötüdür, bakim gerekli/değil yorumunda bulunabilir misiniz acaba? Bana biraz yüksek ve bakım gerekli gibi geldi. Ayrıyeten bu sıcaklıkları karta 1200V'den 1100v ve frekansı 2600MHz'den 2500MHz çekerek ulaştım.
Şimdiden teşekkürler yorumlarınız ve yardımlarınız için.

Dosya Ekleri

• 20241030_013537-min.jpg
    20241030_013537-min.jpg
    145,7 KB · Görüntüleme: 40
  • 20241030_013553-min.jpg
    20241030_013553-min.jpg
    220,5 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleyen: Moderatör:
Değerler yük altında normal görünüyor gibi geldi bana herhangi bir değişiklik yapmadan default ayarlarda kullanmanı öneririm.

Herkese selamlar dostlar. Altta verdiğim ekran görüntülerine göre ekran kartım için iyidir/kötüdür, bakim gerekli/değil yorumunda bulunabilir misiniz acaba? Bana biraz yüksek ve bakım gerekli gibi geldi. Ayrıyeten bu sıcaklıkları karta 1200V'den 1100v ve frekansı 2600MHz'den 2500MHz çekerek ulaştım.
Şimdiden teşekkürler yorumlarınız ve yardımlarınız için.

Yani voltaj düşürmeden önce nasıldı değerler? 71 derece fena değil performans kaybı var mı?

Yani voltaj düşürmeden önce nasıldı değerler? 71 derece fena değil performans kaybı var mı?

Performans kaybı yok denecek kadar az hocam. Stok ayarlarda 90 kusurlara kadar çıkıyordu hotspot değeri.

Değerler yük altında normal görünüyor gibi geldi bana herhangi bir değişiklik yapmadan default ayarlarda kullanmanı öneririm.

Default ayarlarda 90 kusurlarda geziyordu hocam hotspot degeri.

Performans kaybı yok denecek kadar az hocam. Stok ayarlarda 90 kusurlara kadar çıkıyordu hotspot değeri.

Default ayarlarda 90 kusurlarda geziyordu hocam hotspot degeri.
Hocam bu kart 110 dereceye kadar normal çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Zaten termal sensörleri olduğu için 110 dereceyi gececek gibi olsa kendini yavaşlatır veya kısar. Normal kullanımda 80-90 derece aralarında dolanması normaldir. Bakım konusuna gelecek olursak kasadaki hava akışınında sıcaklıklarda ki etkisini biliyorsunuzdur biraz daha iyileştirme yapabilirsin. Kasanın içini soğuk tutmaya çalışabilirsin.Kartının bakıma ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.İyi forumlar

Hocam bu kart 110 dereceye kadar normal çalışacak şekilde tasarlanmıştır. Zaten termal sensörleri olduğu için 110 dereceyi gececek gibi olsa kendini yavaşlatır veya kısar. Normal kullanımda 80-90 derece aralarında dolanması normaldir. Bakım konusuna gelecek olursak kasadaki hava akışınında sıcaklıklarda ki etkisini biliyorsunuzdur biraz daha iyileştirme yapabilirsin. Kasanın içini soğuk tutmaya çalışabilirsin. Kartının bakıma ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. İyi sosyaller.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim hocam. Kasanın iç havalandırması iyi diye düşünüyorum ama biraz daha kaliteli fanlara geçme düşüncem var. Tavsiyeniz var mıdır sessiz ve hava üflemesi iyi olan?

Hocam rica ederim ama bu konuda bilgili değilim yanlış yönlendirmek istemem diğer hocalarım yardımcı olacaklardır. Kasa soğutmasıyla ilgili konu açarsanız.İyi forumlar.

Hocam rica ederim ama bu konuda bilgili değilim yanlış yönlendirmek istemem diğer hocalarım yardımcı olacaklardır. Kasa soğutmasıyla ilgili konu açarsanız. İyi sosyaller.

Anladım hocam çok teşekkür ederim tekrw4dwn yorumlarınız için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı