Akın Serbest Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 110 Çözümler 1 7 Aralık 2020 #21 Tamamdır sanırım Palit 1650 Super alacağım teşekkürler.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.558 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 7 Aralık 2020 #22 Karındeşen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şaka yapıyorsun sanrım . Galax SG modelleri giriş seviyesi, WTF ve hof modelleri gelsin o zaman konuşalım. Daha fazla tartışmaya gerek yok, her iki marka da kendini kanıtlamış, ama Galax MSI, ASUS seviyesinde bir markadır, ister kabul edin ister etmeyin.
Karındeşen dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şaka yapıyorsun sanrım . Galax SG modelleri giriş seviyesi, WTF ve hof modelleri gelsin o zaman konuşalım. Daha fazla tartışmaya gerek yok, her iki marka da kendini kanıtlamış, ama Galax MSI, ASUS seviyesinde bir markadır, ister kabul edin ister etmeyin.
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #23 RPM dedi: Sıcaklık konusunda 1650 Super modellerini karşılaştırıyorsanız katılıyorum. Ama Galax WTF ve hof serisi ROG ve Gaming modellerini gayet de geçiyor, hem görüntü hem soğutma anlamında. Tabii görüntü zevki de kişiden kişiye değişir o konuya bir lafım yok. Genişletmek için tıkla... Görüntüyü geçelim. Galax artıları. Arka açıklık var. F/P. RGB fan. Soğutma. Eksikeri. 3 Fan için biraz sıcak. Plastik plaka. İnce bakır. MSI artıları. RGB. Soğutma. Eksileri. Arka açıklık yok. RGB az. Özensiz tasarım. ASUS artıları. Soğutma çok başarılı ( BKZ Galax 3070 hof = 71 C, ROG 3070 = 62 C) Tasarım iyi. Metal plaka. Arka açıklık. Eksikeri. Ön plaka plastik. Çok pahalı. Fanlar RGB değil.
RPM dedi: Sıcaklık konusunda 1650 Super modellerini karşılaştırıyorsanız katılıyorum. Ama Galax WTF ve hof serisi ROG ve Gaming modellerini gayet de geçiyor, hem görüntü hem soğutma anlamında. Tabii görüntü zevki de kişiden kişiye değişir o konuya bir lafım yok. Genişletmek için tıkla... Görüntüyü geçelim. Galax artıları. Arka açıklık var. F/P. RGB fan. Soğutma. Eksikeri. 3 Fan için biraz sıcak. Plastik plaka. İnce bakır. MSI artıları. RGB. Soğutma. Eksileri. Arka açıklık yok. RGB az. Özensiz tasarım. ASUS artıları. Soğutma çok başarılı ( BKZ Galax 3070 hof = 71 C, ROG 3070 = 62 C) Tasarım iyi. Metal plaka. Arka açıklık. Eksikeri. Ön plaka plastik. Çok pahalı. Fanlar RGB değil.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.558 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 7 Aralık 2020 #24 Karındeşen dedi: Görüntüyü geçelim. Galax artıları. Arka açıklık var. F/P. RGB fan. Soğutma. Eksikeri. 3 Fan için biraz sıcak. Plastik plaka. İnce bakır. MSI artıları. RGB. Soğutma. Eksileri. Arka açıklık yok. RGB az. Özensiz tasarım. ASUS artıları. Soğutma çok başarılı ( BKZ Galax 3070 hof = 71 C, ROG 3070 = 62 C) Tasarım iyi. Metal plaka. Arka açıklık. Eksikeri. Ön plaka plastik. Çok pahalı. Fanlar RGB değil. Genişletmek için tıkla... Bak, gerçekten tartışmayı bırakalım artık. Galax markası MSI ve ASUS ile aynı seviyededir, bu kadar. İsteyen kabul etsin isteyen etmesin.
Karındeşen dedi: Görüntüyü geçelim. Galax artıları. Arka açıklık var. F/P. RGB fan. Soğutma. Eksikeri. 3 Fan için biraz sıcak. Plastik plaka. İnce bakır. MSI artıları. RGB. Soğutma. Eksileri. Arka açıklık yok. RGB az. Özensiz tasarım. ASUS artıları. Soğutma çok başarılı ( BKZ Galax 3070 hof = 71 C, ROG 3070 = 62 C) Tasarım iyi. Metal plaka. Arka açıklık. Eksikeri. Ön plaka plastik. Çok pahalı. Fanlar RGB değil. Genişletmek için tıkla... Bak, gerçekten tartışmayı bırakalım artık. Galax markası MSI ve ASUS ile aynı seviyededir, bu kadar. İsteyen kabul etsin isteyen etmesin.
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #25 Bu durumda. Galax vs ASUS yaparız ve sonuç size bağlı olur. RPM dedi: Bak, gerçekten tartışmayı bırakalım artık. Galax markası MSI ve ASUS ile aynı seviyededir, bu kadar. İsteyen kabul etsin isteyen etmesin. Genişletmek için tıkla... Galax'ı kötülemedim. 3 marka iyi ve kötü yönlerini yazdım bakarsanız MSI elemiyot. ASUS pahalı.
Bu durumda. Galax vs ASUS yaparız ve sonuç size bağlı olur. RPM dedi: Bak, gerçekten tartışmayı bırakalım artık. Galax markası MSI ve ASUS ile aynı seviyededir, bu kadar. İsteyen kabul etsin isteyen etmesin. Genişletmek için tıkla... Galax'ı kötülemedim. 3 marka iyi ve kötü yönlerini yazdım bakarsanız MSI elemiyot. ASUS pahalı.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.558 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 7 Aralık 2020 #26 Karındeşen dedi: Bu durumda. Galax vs ASUS yaparız ve sonuç size bağlı olur. Genişletmek için tıkla... Daha fazla bu konu hakkında tartışmak sadece vakit israfı olur, bir taraf ölümüne MSI ve ASUS savunuyor diğer taraf Galax. Böyle bir sonuca varamayız. Sürprizbozan Ama WTF modelleri net bir şekilde ROG ve Gaming X modellerinden daha iyi.
Karındeşen dedi: Bu durumda. Galax vs ASUS yaparız ve sonuç size bağlı olur. Genişletmek için tıkla... Daha fazla bu konu hakkında tartışmak sadece vakit israfı olur, bir taraf ölümüne MSI ve ASUS savunuyor diğer taraf Galax. Böyle bir sonuca varamayız. Sürprizbozan Ama WTF modelleri net bir şekilde ROG ve Gaming X modellerinden daha iyi.
267345 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 4.231 Çözümler 4 Yer hatay 7 Aralık 2020 #27 Karındeşen dedi: Soğutma çok başarılı ( BKZ Galax 3070 hof = 71 C, ROG 3070 = 62 C) Genişletmek için tıkla... Test yok ki HOF'un. En azından ben bulamadım ama XC ultra ve nitro+ gibi performans odaklı bir model.
Karındeşen dedi: Soğutma çok başarılı ( BKZ Galax 3070 hof = 71 C, ROG 3070 = 62 C) Genişletmek için tıkla... Test yok ki HOF'un. En azından ben bulamadım ama XC ultra ve nitro+ gibi performans odaklı bir model.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.558 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 7 Aralık 2020 #28 267345 dedi: Test yok ki Hof'un. En azından ben bulamadım ama XC Ultra ve Nitro+ gibi performans odaklı bir model. Genişletmek için tıkla... Evet, gerçekten hof modelinin testleri daha çıkmadı. @Karındeşen HOF modelinin sıcaklıkları hakkında kaynak belirtebilir misiniz?
267345 dedi: Test yok ki Hof'un. En azından ben bulamadım ama XC Ultra ve Nitro+ gibi performans odaklı bir model. Genişletmek için tıkla... Evet, gerçekten hof modelinin testleri daha çıkmadı. @Karındeşen HOF modelinin sıcaklıkları hakkında kaynak belirtebilir misiniz?
Karındeşen Hectopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 3.193 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer 4.Levent Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #29 267345 dedi: Test yok ki Hof'un. En azından ben bulamadım ama XC Ultra ve Nitro+ gibi performans odaklı bir model. Genişletmek için tıkla... Vardı. @Yüksek r. RPM dedi: Daha fazla bu konu hakkında tartışmak sadece vakit israfı olur, bir taraf ölümüne MSI ve ASUS savunuyor diğer taraf Galax. Böyle bir sonuca varamayız. Sürprizbozan ama WTF modelleri net bir şekilde ROG ve Gaming X modellerinden daha iyi. Genişletmek için tıkla... Net değil hatırlarsınız bir konu açmışdınız. Oradaki teste Galax sıcakdı ama bu markayı değiştirmez. MSI 3000 biraz çuvalçadı kurşun kalem arka plaka, havaşandırma yok. ROG zaten pahalı çerveve plastik. Pin girişi fazla.
267345 dedi: Test yok ki Hof'un. En azından ben bulamadım ama XC Ultra ve Nitro+ gibi performans odaklı bir model. Genişletmek için tıkla... Vardı. @Yüksek r. RPM dedi: Daha fazla bu konu hakkında tartışmak sadece vakit israfı olur, bir taraf ölümüne MSI ve ASUS savunuyor diğer taraf Galax. Böyle bir sonuca varamayız. Sürprizbozan ama WTF modelleri net bir şekilde ROG ve Gaming X modellerinden daha iyi. Genişletmek için tıkla... Net değil hatırlarsınız bir konu açmışdınız. Oradaki teste Galax sıcakdı ama bu markayı değiştirmez. MSI 3000 biraz çuvalçadı kurşun kalem arka plaka, havaşandırma yok. ROG zaten pahalı çerveve plastik. Pin girişi fazla.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.558 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 7 Aralık 2020 #30 Karındeşen dedi: Vardı. @Yüksek RPM. Genişletmek için tıkla... Kaynak belirtir misiniz?