XFX PRO THIC II RX5500XT vs. MSI RX 5500XT MECH OC

RuthlessGrey

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarım Uzmanı, Yazılım Geliştirici
Evet ikisi arasında kaldım, nedenleri ile bir öneri de bulunursanız sevinirim. İkisi de 8GB'lık modeldir.

Iki model ile sınırlı kalmanızı önermem, fakat diğer modellere yönelirken mutlaka araştırmanızı yapın. Bazı markaların (sapphire, MSI) fabrikasyon OC modelleri genelde en çok sorun yaratan modellerdir (5500 XT bazında). Bu tarz detayları araştırarak model seçimi yapmalısınız.

Iki model arası ise XFX modelinin termal tasarımı daha iyidir.

Sapphire'in artıları nedir sizce bu iki markaya göre?

Ben kullanıyorum kart çok sessiz var ve yok gibi. Soğutmasını da çok beğeniyorum. Önü kapalı Corsair 275R kasamda RDR2'yi 60-61 derecede oynuyorum mesela bu sıralar.

Çeşitli oyunlarda sıcaklık değerlerine vb. bakmak istersen buraya yüklüyorum. Kayıttan sebep FPS biraz düşüyor eğer gözüne kötü gelirse, bir de işlemci 1500X malum. 😄

Hayır, ama Mech soğutma olarak giriş seviyesi bir model, thic II bir tık daha iyidir.
Sapphire ve XFX arasında kaldım şimdi... 😂
Ben kullanıyorum kart çok sessiz var ve yok gibi. Soğutmasını da çok beğeniyorum. Önü kapalı Corsair 275R kasamda RDR2'yi 60-61 derecede oynuyorum mesela bu sıralar.

Çeşitli oyunlarda sıcaklık değerlerine vb. bakmak istersen buraya yüklüyorum. Kayıttan sebep FPS biraz düşüyor eğer gözüne kötü gelirse, bir de işlemci 1500X malum. 😄

Gerçekten aşırı sabit kalıyor ısı değerleri, şaşırdım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı