XFX Quick 6700 XT sisteme High Power 600W yeter mi?

Degaway

Femtopat
Daha fazla  
XFX quick 6700 XT almayı düşünyorum ama High Power 600W +80 güç kaynağım var. Yeterli olur mu ve şu anda kullandığım monitörler biri DVI diğeri ise VGA kullanıyor. Bunları dönüştürürken sıkıntı yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen yetmeyecek. AMD sistemler için güçlü PSU gerekli. Kağıt üzerinde yetiyor. Ama denilene göre AMD kartların anlık güç isteği olabiliyor ve PSU bunu karşılamazsa sistem kapanıyor. Ben 650W 80+ Bronze Aigo marka güç kaynağında 6600 XT'yi sorunsuz kullandım 7 ay boyunca. 6700 XT'ye geçtim. Masaüstünden oyuna Alt+Tab ile geçerken bilgisayar kapanıyordu. MSI 750W 80+ Gold PSU aldım, bu şekilde sorunum çözüldü.

Ben FSP Hyper 650W ile RX 6800'ü kullanıyorum, herhangi bir sorun çıkarmadı. Belki de kullandığınız PSU'da bir sorun vardı.

Farklı ve yabancı forumlarda araştırdığımda herkesin sorunsuz kullandığını gördüm yakın arkadaşımda da aynı sistem var ve sorunsuz kullandı uzun bir süre emin olmak için sormuştum artık şansımı deneyeceğim teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…