XFX R9 280X Double Dissipation Edition nasıl?

mustafaguney

Kilopat
Daha fazla  
www.vatanbilgisayar.com: XFX R9 280X Double Dissipation Edition GDDR5 3GB 384Bit DX11.2 AMD Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

800 TL bütçeme R9 280X alacağım Msi R9 280X Gaming 3G düşünüyordum ama aynı fiyata bu kart dikkatimi çekti tasarımını çok beğendim ama unboxing videosunu izledim diğer markalara göre kutusu tam bir çöp. Kutu içeriği boş ve kalitesiz gibi bir imaj yaratıyor pazardan aldığımız sonradan soğutucu taktığımız ekran kartlarının kutusunu andırıyor her neyse kutunun bir önemi yok ama dikkatimi çekti sanırım malzemeden ve fiyattan kısmak için yapmışlar benim için önemli olan kart. XFX'i biraz araştırdım köklü bir firmaymış Türkiye'de daha az satış yaptığından bunun bir üstü XFX R9 280X Black Double Dissipation Edition'muş ama Türkiye'de yok bu kartı kullananlar yardımcı olabilir mi nasıl soğutması, sesi performansı vs. Msi R9 280X yerine alınır mı?

XFX ne kadar iyi bir marka olsada ses ve soğutma performansında MSI'ın gerisinde kalan bir firmadır. Tasarımı hoşunuza gittiyse eğer almanızada bir sakınca yoktur.

Aradaki 20 tl fiyat farki icin(vatan icin konusuyorum) Msi'dan vazgecmeyin. Hazir stokda varken Msi'i kacirmamanizi oneririm.

Yorumlarınız için teşekkürler. Msi R9 280X Gaming alacağım. XFX'in Double Dissipation Edition soğutması, Msi'ın TwinFrozr 4'e kıyasla gerisindeymiş ayrıca Msi kutusu daha kaliteli ve içeriği buna göre daha zengin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı